Hoe kun je als mensen groeien? Welke wetten gelden er? Wat kom je tegen? Hoe overwin je dat? Welke fases ga je door? En het allerbelangrijkste. Wat levert het op?
view_in_browser

HOE KUN JE GROEIEN ALS MENS? ∙ ANNEMIEK LECLAIRE & MORTEN HJORT ∙ INSPIRATIE | EEN REIS VAN DE HELD NORBERT KOOPEN ∙ INSPIRATIE DE WETTEN VAN PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE ∙ NORBERT KOOPEN ∙ INSPIRATIE SUCCES ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP | DEFENSIEMECHANISMEN ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP | RUST ∙ NORBERT KOOPEN ∙KENNISMAKINGSWORKSHOP 

KoopenBakker Coaching & Training

Hi ,

Afgelopen zondag stond er in Vrij Nederland een interview met één van mijn leraren, Morten Hjort - directeur Phoenix Opleidingen te Utrecht. Het interview ging over hoe mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Waarom lukt het de één beter en valt de ander steeds terug?

Over transformeren: ‘En slechts degeen die weet / dat er midden in ’t duister een uitweg is / en in staat is, tegen zijn instinct, te zwemmen / weg van het licht, het donker tegemoet, ziet ’t daglicht weer.’

De prachtige oeroude metaforische leerlijn die wordt aangehaald, is een beproefde methode om te leren. Hij wordt wel 'De reis van de held' genoemd. Het is een leerlijn die teruggaat naar de oudste mythen en sagen zoals Odysseus.

Ti auguro tanta ispirazione. ;)

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

HOE KUN JE GROEIEN ALS MENS?
ANNEMIEK LECLAIRE

Over paden - Robert Moor!. Over reizen in jezelf

Herken je iets in de verhalen van deze therapeut? Wat is stagneren? Hoe werkt transformatie nu in de praktijk?

DE REIS VAN DE HELD ALS METAFOOR VOOR TRANSFORMATIE
JOSEPH CAMPBELL

Over paden - Robert Moor!. Over reizen in jezelf

Wat is 'De reis van de held'? Hoe herken je de verhaallijn? Waarom lukt het de één wel om wijzigingen in zijn of haar leven door te voeren en blijft de ander doormodderen? 

DE WETTEN VAN PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE
NORBERT KOOPEN

Hoe werk je samen op een expeditie?

Welke fases zitten er in een transformatieproces en wat is precies de kern in elke fase? Waarom is transformeren lastig?

KOMENDE ACTIVITEITEN KOOPENBAKKER

Leiderschapsreis - een reis over je diepste verlangen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 12 nov 2019 - 17.00 - 21.00

Succes

"Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd."

Kennismakingsworkshop - defensiemechanismen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 12 dec 2019 - 17.00 - 21.00

Defensiemechanismen

“Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.”

Leiderschapsreis - een reis over je diepste verlangen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 10 jan 2019 - 17.00 - 21.00

Rust

"Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng."

Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
Koopen Bakker

Thierensweg 23, Naarden
Netherlands

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden
MailerLite