Kennismakingsworkshop over persoonlijk leiderschap. Om zicht te krijgen op een deel van je vaste patronen. We reageren namelijk vaak in automatismen. In een fractie van een seconde passen we ons natuurlijk aangeleerde gedrag toe. Bekijk online
KoopenBakker Coaching & Training

WORKSHOPS 'TERUG NAAR DE KERN' ∙ NORBERT KOOPEN ∙ WORKSHOP AGENDA KOOPEN BAKKER 1STE HELFT 2019 ∙ NORBERT KOOPEN ∙ AGENDA

Hi 

Kennismakingsworkshop in Naarden-Vesting over persoonlijk leiderschap. Om zicht te krijgen op je vaste patronen. Om je te inspireren.

In een fractie van een seconde passen we ons natuurlijk aangeleerde gedrag toe. Het zou toch fijn zijn om dat gedrag te herkennen, ervan bewust te zijn en een keuze te hebben om het anders te doen. Omdat ons natuurlijk aangeleerde gedrag niet altijd effectief en functioneel is.

Kom je een keertje langs? Iemand meenemen mag natuurlijk. Ik neem jullie graag mee op avontuur!

WORKSHOPS 'TERUG NAAR DE KERN'
NORBERT KOOPEN

Patronen van Naarden-Vesting en persoonlijke ontwikkeling

Net zoals een deel van de prachtige patronen van Naarden-Vesting bestaat ons leven ook vaak uit vaste patronen. Een workshop waar je in aanraking komt met een deel van deze patronen. Naast het feit dat je ze ziet, beter leert kennen, beter begrijpt, voel je ze ook tijdens de workshop. Je merkt in een specifieke situatie wat je op welk moment doet. Je automatismen worden ontrafeld. Terug naar de kern. Waarom? Omdat naast het bestaande patroon je nieuwe mogelijkheden kunt creëren.

Inleiding: 3 minuten

Agenda van KoopenBakker

AGENDA 1STE HALF JAAR
KOOPENBAKKER

De eerste workshop op 17 februari was fijn. Over hoe je omgaat met je grenzen. Ze zeggen weleens: 'Op de grens ontmoet je iemand'. Tijdens deze workshop maakte de deelnemers kennis met de binnen- en buitengrens die we hebben. Hoe verhouden ze zich tot elkaar? Stel je makkelijk grenzen? Ga je er makkelijk overheen? 

Hier het programma voor de workshops voor de komende maanden:

3 maart: Wat heb ik te leren in de communicatie?

7 april: Hoe kan ik meer steun, rust en kracht ervaren?

12 mei: Hoe word ik een betere leider?

2 juni: Je vaardigheden en capaciteiten vergroten, je schaduw in het licht

15 / 16 juni: Een 2-daagse voor mannen

7 juli: Spelletjes. Hoe herken ik ze bij mezelf en bij de ander?

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

Deel de inspiratie op Facebook, Twitter of in de mail

Facebook Facebook Twitter Twitter forward forward
KoopenBakker

Thierensweg 23
1411 EW Naarden
+31 (0)35 203 19 21
norbert@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af en je wordt niet meer lastig gevallen. ;)

Afmelden