View in browser
Sommerlejr på Tvind Skolecenter

  

Til rette vedkommende


Vi skriver til jer, fordi vi planlægger en 5-dages sommerlejr i uge 32, for unge i alderen 14-20 år fra udsatte familier. Lejren kommer til at finde sted fra Mandag-Fredag inkl. overnatninger, og koster 2450 kr. inkl. kost, logi og program. Der er et begrænset antal halve fripladser, der kan søges i særlige situationer. I tilfælde af særlige individuelle behov, kan der laves aftaler om særlig støtte.

Hvis der er behov for at en ung fra lokal området kun skal deltage i dagsprogrammet – aftaler vi prisen og evt. transport.

Læs mere om os på www.tvind.dk og www.ptg.dk

Kontakt os for at ved spørgsmål eller ønske om at registrere en ung, på e-mail:

info@ptg.dk

Eller ring på +45 23 66 99 49

Gode oplevelser til den unge og et pusterum til forældrene

Sommerlejren kommer til at foregå på Tvind International Skolecenter i Ulfborg, med program fra Mandag til Fredag.

Formålet er at give de unge en god oplevelse i sommerferien,  fyldt med fysiske aktiviteter og et sundt og positivt fællesskab i et alkohol og stoffrit miljø. Derudover at give forældrene et tiltrængt pusterum og/eller løsning for dem der skal tilbage på arbejde i uge 32. 

En uge fuld af aktiviteter, oplevelser og fællesskab
På Tvind Skolecenter er der højt til loftet, godt med plads og gode faciliteter

På Tvind Internationale Skolecenter er der højt til loftet, godt med plads og gode faciliteter. Vi har sportshal, fitness lokale, udendørs volleybane, crossfit bane, forhindringsbane, hoppepude, trampoliner, klatrevæg, dyr, bålhytte med plads til hele lejren samt plads til overnatning på to-mands værelser. Ugens aktiviteter er med fokus på sport og naturoplevelser på Tvind og i lokalområdet.

Programmet kommer blandt andet til at indeholde følgende aktiviteter:

Forskellig slags holdsport i sportshallen og på udendørs baner, fitness i veludstyret indendørs træningslokaler, samt på udendørs crossfit bane.

Udflugter i lokalområdet: til stranden, til badesø, fiskeri i lokal ’Put and Take’, gåture og cykelture i skoven og pasning af stedets dyr: hesten Fenja og æslet Mr. Donkey, høns og vores hund Coco.

Gøgl og cirkus aktiviteter, såsom jonglering, diablo, mv. Der vil også være mulighed for mere kreative aktiviteter, såsom dans, tegne/male samt sang og musik. Diverse spil, hoppepude, trampolin, udendørs skak, forhindringsbane og mange andre aktiviteter er tilgængelige i alle pauser i løbet af dagen og ugen. De unge deltager i de praktiske gøremål, såsom opvask og rengøring.Ugens struktur
Ugens Dagstruktur

9.00 – 9.30 - Morgenmad

9.30 – 10.00 - Morgenrengøring 

10.00 – 13.00 - Formiddags aktiviteter 

13.00 – 14.00 - Frokost 

14.00 – 17.00 Eftermiddags aktiviteter 

Pause med mulighed for bad, tøjvask, sport – eller eget program

18.30 – 19.30 - Aftensmad 

20.00 – 21.30 - Aftenprogram 

Skriv til os for at høre mere eller kom på ventelisten
info@ptg.dk

Eller ring på +45 23 66 99 49

Tvind Internationale Skolecenter

www.tvind.dk

Skorkærvej 8, Ulfborg
Denmark

+45 23 66 99 49
info@ptg.dk

Du modtager denne email, da du er relevant for vores tilbud.

Unsubscribe
MailerLite