Loslaten it is! Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Spiegelkind

Move to Yourself your guide to be You

Loslaten it is!!

Beren of geen Beren!!!!

Vertrouwen en loslaten!!!!

Altijd gedacht dat dit appeltje eitje zou zijn, maar dat valt nog niet mee als je dochter 9.701 km van je verwijderd is.

Ook al heeft ze een blog en zie je de mooiste foto's en verhalen van haar reis voorbij komen. En dan het moment daar is dat je niets leest omdat ze nog niets gepost heeft.

Je zegt tegen jezelf dat ze daar gewoon geen wifi verbinding heeft en dat dat de reden is.

Men o men dit doet iets met me en geeft een toch wat onrustig gevoel in mijn lijf en een slechte nachtrust. Als je s'morgens ziet dat ze om 15.00 uur voor het laast op social media is geweest (4,5 uur later in Sri Lanka) wordt het er niet beter van.

Dus de vraag wel bellen niet bellen???  Als alles maar goed is, 1000 dingen passeren mijn gedachte toch even bellen, oooo wat een strijd met mijn gevoel en mijn gedachte. En mijn lief had al gebeld en alles was oké, toch zelf ook even gebeld noem het overbezorgd maar dit is de éérste keer dat ze zoiets onderneemt.

En wat was ik blij haar stem te horen en dat het inderdaad het geval was dat er geen wifi verbinding was. Tevens heb ik naar haar benoemd dat ik eraan mag wennen dat ze zo ver verwijderd is en dat er geen vast patroon is in het posten van haar verslagen.

En dat is een leer en groei moment van mezelf VERTROUWEN EN LOSLATEN want je kleine meid is een volwassen vrouw die heel goed haar eigen boontjes kan doppen!!!

YHEAAA RIGHT roept mijn hart want ook al is ze 22 jaar ze zit zo diep verweven met mij en dat loslatten is zo Fucking lastig.

Hmmmm tijd om een gesprek met mijn hart aan te gaan over vertrouwen en loslaten en dan is ze nog steeds diep en diep verweven want  dat zal altijd zo blijven daar ben ik moeder voor!!!

En beren op de weg, ego gestuurde stemmetjes zullen er altijd zijn en dat is ook oké.

Maar daar heb je een keuze in want je kunt je gek laten maken doordat je dit de boven toon laat voeren of je gaat  in gesprek met je hart of ego!!!

Ik kies voor het laatste nl accepteren dat het er is, die beren aankijken door een reis naar mijn innerlijke te maken, dat door een andere bril te gaan bekijken en in beweging te blijven. En dat, dat geeft zoveel lucht, ruimte en ontspanning!!!!

Lieve dochter van me fijne voortzetting van je avontuur en GENIET van je reis!!!!

En dank je wel voor de spiegel waarin ik wederom heb mogen kijken en waarin ik verwachtingen, beren en ego  heb mogen loslaten!!!

Facebook Spiegelkind

Spiegelkind

j.vanhest@spiegelkind.info

0651140765

www.spiegelkind.info

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website of iets bij ons hebt besteld.

Afmelden

MailerLite