Varmt välkommen till oss Sara!

Hej Yogavänner,

Vi har glädjen att berätta att Sara Hagehall kommer hålla ASHTANGA VINYASA
klasserna varje torsdag kl.17.30 denna termin.
Vi inviger därmed den nya salen nu på torsdag, 26 januari 

Vi har i dagarna även fått beskedet av Hanna Mjöberg att hon inte kommer ha möjlighet att hålla klasser hos oss i vår som planerat.

Ahstanga Yoga, vad är det?
Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som stärker kroppen, ökar smidighet och stillar ditt sinne. I klassen kommer vi att fokusera på andetaget och rörelse i samklang med varandra, släppa prestationer och perfektion samt få med sig verktyg för att minska stress och uppleva yogan – medveten närvaro.
I Ashtangayoga gör vi ställningarna i bestämda serier, i samma ordning varje gång för att kroppen snabbare vänjer sig vid ställningarna och att vi lättare kan hitta vårt andetag. Det är när vårt andetag och våra rörelser sker i samklang (vinyasa) som vi får uppleva de fantastiska effekterna av vår yogapraktik.

Här lägger vi lite extra fokus på grunderna i praktiken. Ypperligt tillfälle för dig som är nyfiken på Ashtanga Yoga.
Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som stärker kroppen, ökar smidighet och stillar ditt sinne för att skapa en balans. Formen utmanar dig både fysiskt såväl som mentalt.

NYHET!

From 1 mars kommer det att ske en prishöjning av alla våra kort till följd av de höga elpriser som drabbat oss. Passa på och köp kort innan de nya priserna börjar gälla!

Nytt är att om du har ett klipp eller tid kvar på ditt kort får du nu 10% rabatt om du köper innan ditt kort löper ut. Kontakta info@yogainstitutet.com eller köp på plats i studion i samband med klass.

Nytt år innebär nytt friskvårdsbidrag! Passa på och utnyttja detta vid köp av nytt kort.
Vi är anslutna till EPASSI, BENIFY och WELLNET.

VECKANS SCHEMA HITTAR DU HÄR!

Varma Hälsningar
- Halmstad Yogainstitut -
- info@yogainstitutet.com
-

Hot Yoga Halmstad Yogainstitut

Slottsjordsvägen 5

302 38 Halmstad

info@yogainstitutet.com