No pots veure les imatges? Clica aquí.

BackFit Inca

Que és BackFIt?

BackFit és un programa d'exercici integral basat en l'evidència científica de qualitat dirigit a reeducar i mantenir la funció neuromuscular per tal de prevenir les malalties mecàniques del raquis, de la cintura pèlvica i de la cintura escapular. És un programa que pot ser realitzat al gimnàs, com a activitat dirigida; a la feina, com gimnàstica de prevenció del risc laboral per mal d'esquena; a l'escola, com a unitat didàctica i en l'àmbit esportiu, com a mitjana d'entrenament coadjuvant. La gran aplicabilitat del mètode als diferents àmbits requereix d'un gran esforç en el control dels factors de risc:     

 • Pressió intradiscal excessiva,
 • Pèrdua del control motor que implica la pèrdua de la posició neutra en situació de càrrega o durant un període llarg de temps (p.e. estar asseguts),
 • Moviments incontrolats que, en una esquena inestable o amb disfuncions neuromusculars, poden provocar dolor,
 • Postures mantingudes durant molt de temps.
 • Falta d'educació i creences errònies referents a la salut de l'esquena.
 • Sobrecàrregues musculars,
 • Catastrofisme, ansietat i/o depressió,
 • Manca d'habits saludables, etc.

L'objectiu del programa és obtenir rangs de mobilitat articular funcionals, un adequat balanç muscular i una força muscular justa i equilibrada que permeti realitza les tasques específiques requerides per a cada persona ja sigui a la feina, en l'esport o per realitzar les tasques diàries. Aquests objectius s'assoliran mitjançant la realització d'exercicis que impliquen els diferents continguts de treball del programa: mobilitat articular, força, flexibilitat i alliberament miofascial com a continguts fonamentals i consciència corporal, estabilització, postura, propiocepció i relaxació com a continguts transversals.

BackFit realitza la seva activitat a quatre centres:

(Campos, Inca, Lloret i Marratxí)

És important saber que per tal de poder gaudir dels serveis de BackFit cal esser abonat al gimnàs.

Si tinguessis qualsevol dubte et preguem que et posis en contacte amb nosaltres per tal de poder resoldre  els teus dubtes.

Jaume Crespí

Director General

SERVEIS

BackFit start up

Servei d'assessorament inicial per a persones que requereixen més supervisió a fi de poder adquirir els coneixements i control motor mínim per poder incorporar-se als grups de l'escola d'esquena.

El servei es presenta amb una sessió inicial de valoració funcional que permetrà conèixer l'estat funcional del client per realitzar una acurada prescripció d'exercici i posteriorment, 3-4 sessions particulars de 30'.

Es tracte d'un servei dirigit a aquelles persones que volen adherir-se a un grup de BackFit o be volen realitzar un programa supervisat des de casa.

 

Preu:

 • Valoració inicial: 50 €
 • Sessió particular: 30 €/sessió (durada 30')

BackFit School

Es tracta de l'escola d'esquena de BackFit. Es a dir, sessions de reeducació funcional basades en exercici físic individualitzat, educació i aprenentatge d’estratègies i tècniques per a fer front les dolències d’esquena i prevenir-les.

Aquest programa es presenta en grups reduïts de 4-5 persones . i amb una durada de 55'

Aquest servei està indicat per persones amb dolències d'esquena per tant serà necessària la prescripció mèdica d'exercici físic.

 

Preus:

 • BackFit SCHOOL 1. 50 €/mes. 1 sessió a la setmana
 • BackFit SCHOOL 2. 95 €/mes. 2 sessions a la setmana.

Sessions particulars

Sessió d’entrenament individualitzat de 25' o 55' a on el client es troba en tot moment supervisat i on l'entrenador pot respondre en tot moment de les seves necessitats, realitzant adaptacions, correccions i explicacions que siguin necessàries per la bona execució. Servei recomanable abans de començar amb el grups.

 

Preus:

 • Sessió de 30'. 30 €
 • Sessió de 55': 45 €
 • Descompte d'un 20% per alumnes de BackFit.

EXERCICI SUPERVISTAT I INDIVIDUALITZAT

Aprendre a realitzar exercicis de forma senzilla i segura, supervisat per un professional qualificat i amb una àmplia experiència en la prevenció de malalties d'esquena mitjançant l'exercici físic.

 

Cada persona requereix d'un exercici específic, nosaltres t'ensenyem a triar el més adequat. 

Veure exemple de rutina d'exercicis

UBICACIÓ I INSTAL·LACIONS

BackFit desenvolupa la seva activitat a Inca.

A un centre que compleix les teves necessitats de qualitat, neteja, fàcil aparcament, accés ràpid i ambient tranquil. Avda. Jaume I 102

Telèfon: 652375527

GALERIA D'IMATGES

HORARI DE CLASSES

Horari de cites:

Concertar cita prèvia cridant al 652375527.

 

Horari de grups:

 • Dilluns a Divendres: 16:30; 17:30, 18:30 i 19:30.
 • Dijous: 18:30

Si estiguessis interessat en altres horaris o activitats pots fer la teva solicitud per whatsapp

INSCRIPCIÓ I PAGAMENTS

El sistema d’inscripcions i pagaments és totalment informatitzat i on-line.

1.- Si estàs interessat en gaudir del serveis de BackFit pots enviar un whatssapp al 652375527 i demanar per una valoració inicial.

2.- Un cop s'han acordat els serveis (School, HOME o classes particulars), pots fer el pagament mitjançant qualsevol de les següents opcions:

- Domiciliació.

- Transfarència al compte corrent:

ES19 1491 0001 2330 0009 4429

Sempre a la teva disposició
Jaume Crespí Palmer. Director
info@backfit.es
652375527
Preus BackFit Inca

BackFit ®

info@backfit.es
www.backfit.es

Facebook Youtube Twitter

Ha rebut aquest correu electrònic, perque està subscrit a la nostra llista.

Vull deixar de rebre missatges

MailerLite