Inbjudan till meditationer i svåra tider Visa i webbläsaren

Hej .

I fredags bestämde vi i Ut ur mörkret- och Resan-teamet att det är dags för särskilda insatser i den tuffa tid som är just nu. Många far illa som följd av ekonomisk ovisshet, rädsla för att bli smittad och annat. 

Vi bjuder därför in till en serie fria vägledda introspektioner för dig som utmanas av allt som pågår just nu. Första tillfället är redan imorgon (söndag) kl 10 och det enda du behöver göra är att gå till Ut ur mörkret-sidan på Facebook när det är dags - livesändningen börjar prick kl 10.  Klicka på videon nedan för att höra mer om utgångspunkterna.

Vid detta första tillfälle på ca en halvtimme får du ett smakprov på att hitta och lösa upp undantryckta känslor som i det undermedvetna bidrar till att vi inte mår bra. Verktygen är hämtade ur Resanmetoden. Inga förkunskaper krävs.

Faller detta första tillfälle väl ut kommer vi att erbjuda fler tillfällen där du veckovis successivt får möjlighet att upptäcka och städa i ökande omfattning.

Introspektionerna är hämtade ur den svenska översättningen av Kevin Billett's bok "Light in the Heart of Darkness". Den engelska utgåvan finns att köpa på Amazon eller hämta kostnadsfritt som e-bok på Kevins webbplats https://kevinbillett.org. Den svenska utgåvan har fått titeln "Vägar ut ur mörkret" och kommer ut i maj 2020.

Vill du dela detta vidare till någon du känner kan du antingen bara vidarebefordra detta mejl eller använda någon av knapparna nedan för att dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn.

Allt gott,
Teamet för Ut ur mörkret och Resan i Sverige

facebook youtube
Hornborg & Co AB

Öja Rävabacken, 355 73 Gemla
Sweden

I samarbete med The Journey Seminars Ltd


Detta meddelande skickades till . 

Vidarebefordra till en vän

Avsluta eller ändra dina inställningar
MailerLite