Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Q&A vedr. rejseforsikring hos TRYG

Der her været nogle henvendelser vedrørende den Kollektive forsikring hos TRYG.

Vi har samlet spørgsmålene på en side med Q&A Q&A om den kollektive rejseforsikring med TRYG Scroll lidt ned på siden.

Hold dig opdateret om de seneste resktiktioner her

Nyt fra Sporten

Gratis Skiteamtræning i Trysil uge 12, 2022

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 til 12 år, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores træningsture har forskellig fokus, men det overordnede mål er at de unge bliver alsidige skiløbere. Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og port træning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på skiteamet er unikt. 

 

Vi håber at endnu flere børn og unge i Danmark har lyst til at “gå til ski” som andre går til fodbold og derfor tilbyder vi gratis heldagstræning med Skiteamet i Trysil i uge 12, 2022 (værdi 1500,-) til børn og unge fra 6 til 12 år, som kan køre sikkert på en rød piste og selv tage trækliften. I slutningen af ugen afholdes de Danske Forbundsmesterskaber i både Slalom og Storslalom - så vi slutter træningsugen af på bedste vis. 

Læs mere og hent indbydelse og tilmeldingsblanket her

SKI365

Undersøgelse om medlemmers holdning til at møde store vilde dyr i naturen

Kommer jeres medlemmer i naturen og har en holdning til at møde store, vilde dyr? Så send venligst dette spørgeskema ud til så mange som muligt.survey.au.dk/LinkCollector

Alle er inviteret til at deltage i et studie, der vil undersøge folks mening om store vilde dyr og den bedste måde at kommunikere om dem.

Dette studie er en del af Aleksandrina Mitsevas kandidatspeciale ved Aarhus Universitet. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Aleksandrina Mitseva tel.: +4552111056 email: au656340@bio.au.dk

Kursus

Bliv dansk skiinstruktør - drømmer du om at blive skiinstruktør ?

Skal du have sabbatår, ønsker du en ny og spændende levevej, eller har du bare brug for en ny udfordring? 
Du kan blive skiinstruktør af en million forskellige grunde. Uanset om du er ung eller mindre ung eller hvilken baggrund du har, så er det at blive skiinstruktør en oplevelse for livet

Med Den Danske Skiskole får du en internationalt anerkendt skiinstruktøruddannelse, og du kan få job i stort set hele verden, heriblandt Japan, Canda, Østrig, Italien, Norge, eller Frankrig.

Se kursuskalenderen her

Klubture

På siden skirejser.skiforbund kan du se de klubture som skiklubberne har åbnet op for meldemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Har din skiklub en klubtur man gerne vil åbne op for medlemmer af andre skiklubber, så send info til Lene Svanebjerg ls@skiforbund.dk så bliver det lagt på op.

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite