Tàrrega, octubre de 2019 View in browser
Dissabte 5 d'octubre · 21h · Teatre Ateneu Tàrrega: LAPÒNIA
Lapònia de Hause & Richman Produccions
Dissabte 5 d'octubre · 20:30h · Teatre Ateneu
Servei de cangur gratuït

El Teatre Ateneu ofereix un servei gratuït de cangur per a infants de 3 a 12 anys. Aquest servei comença ½ hora abans de la funció fins immediatament acabar l’espectacle. Per poder gaudir d’aquest servei cal sol·licitar-ho al tel.973310731.


Dijous 3 d'octubre · 20:30h · Museu Tàrrega
Conferència

'La cacera de Bruixes a Catalunya' és el títol de la xerrada que oferirà Pau Castells, Doctor en Història i professor de la UB · Especialista en el fenomen històric de la bruixeria. Acte que complementa la mostra itinerant visitable al Museu de Tàrrega.


Divendres 4 d'octubre · 22:00h · Cinemes Majèstic
Cine Club La Lloca

'Aute Retrato' és el documenta sobre el cantautor Luis Eduardo Aute realitzat pel director vasc Gaizka Urresti. Recopilació dels millors moments d'Aute en els seus 50 anys de carrera musical i artística. Un recorregut per les seves diferents facetes creatives.

Dijous 3 d'octubre · 20:30h · Museu Tàrrega
Club de Lectura

Últimes places pel primer club de lectura infantil que girarà al voltant dels àlbums il·lustrats. La iniciativa s’adreça a infants d’entre 6 i 8 anys d’edat amb la finalitat de fomentar el coneixement del món de les lletres. Inscripcions a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

Totes les activitats del mes a l'agenda cultural >> consulta-la aquí.

Aquest cap de setmana també arriba l'altaveu sobre els valors ecològics, la qualitat de vida i les energies renovables.

facebook twitter instagram youtube
Cultura Tàrrrega

Plaça Sant Antoni, 1

Tel. 973 310 731

25300 Tàrrega

Política de privacitat

Formes part de la llista de subscriptors de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega. Per a modificacions de dades escriu un correu a cultura@tarrega.cat

Doneu-me de baixa
MailerLite