Uitnodiging Bekijk deze uitnodiging online
Meer omzet behalen door upselling

Dit evenement heeft als doel jou als ondernemer te inspireren hoe je met de premium producten van o.a. Holtkamp, Royal Club, Caleb's, Russell & Co, Pure Leaf en AB Inbev, meer omzet kunt behalen.

Wat ga je tijdens dit event doen en proeven:

  • Workshop bitterballen en kroketten. Wat is er nou lekkerder dan zelfgemaakte bitterballen en kroketten en wie kan dit als de beste? Holtkamp natuurlijk. Meesters in premium bitterballen en kroketten. Zij laten je tijdens de workshop graag zien hoe je de perfecte bitterbal en kroket maakt.
  • Bij een premium borrelhapje hoort natuurlijk ook een bijpassend premium biertje. Onze vertegenwoordiger van AB Inbev laat u graag zien en proeven welke speciaalbieren het beste gecombineerd kunnen worden met de bitterballen en kroketten van Holtkamp. 
  • En naast speciaalbier kunnen we frisdrank niet vergeten, want die zijn er ook in premium varianten. Denk hierbij aan Caleb's Kola, Royal Club 1939, Russel & Co en Pure Leaf ijsthee. Er zijn tal van mogelijkheden om je product premium te maken. Onze vertegenwoordigers van Vrumona en Unilever laten je graag zien hoe je dit kunt doen. 


Veel te leren, te inspireren en te proeven. 

Hier wil je bij zijn, maar wees snel want VOL = VOL.


Locatie: 

Experience Room (boven het Bakkersatelier) 

De Corantijn 95, 1695 AP Zwaag

INSCHRIJVEN
Veldboer Eenhoorn

De Corantijn 32 
1689 AP Zwaag
Postbus 177, 1620 AD Hoorn
T. 0229 234044 / F. 0229 213725
info@veldboereenhoorn.nl

facebook instagram linkedin

Veldboer Eenhoorn

Algemeen

Afmelden

.