Du fĂ„r det hĂ€r brevet om du godkĂ€nt utskicken via mail, eller registrerat dig pĂ„ min hemsida. Om du inte vill ha fler mail, kan du avregistrera dig lĂ€ngst ner. Öppna i webblĂ€sare..
HÀlsa i Harmoni - för hÀlsa och vÀlbefinnande i balans
Startbild och lÀnk till halsaiharmoni.se

Intuitiva behandlingar för HELA Ditt VÀsen

Hej!

Hoppas du haft en skön sommar hittills. Min har varit lite av en berg-och-dalbana. Underbar pÄ mÄnga sÀtt, men ocksÄ lite i kaos.

Man brukar höra det sÀgas, att saker och ting hÀnder av en mening. Det handlar om oss sjÀlva i mÄngt och mycket. Vad har vi för syn pÄ allt? Det som finns omkring oss och det som finns pÄ insidan av oss.

ALLT hÀnger samman pÄ mÄnga sÀtt. Bilden du ser om dig sjÀlv och omgivningen, Àr det du fÄr i ditt liv.

Jag har verkligen fÄtt kÀnna pÄ det ordentligt den senaste tiden, och det kÀnns som det hÀnder vÀldigt mycket omkring oss just nu, bÄde utanför och inuti oss.

Alla kanske inte hÀnger med pÄ det jag skriver i det hÀr HÀlsobrevet. Du fÄr ta till dig det, som just Du kÀnner Àr rÀtt för Dig. Det jag skriver idag, Àr min upplevelse, och hur det har pÄverkat och pÄverkar mig just nu.

Vi Àr alla pÄ olika plan och har vÄr helt egen unika resa.

Vi ser saker olika, Àven om den nuvarande verkliga situationen Àr densamma för ALLA. Det Àr viktigt att poÀngtera att vi inte fÄr döma nÄgon för vad han eller hon, tycker och kÀnner. Var neutral, och lyssna till ditt eget inre. Vi utvecklas stÀndigt. Vi Àr dynamiska, energetiska varelser, som förÀndras under vÄr livsgÄng.

Ha tillit till det som sker, och slÀpp det som inte tilltalar Dig, och ta in det som kÀnns rÀtt i Dig.

Var rÀdd om Dig!

Helhetsbehandling

Sensommarerbjudande.. "Nygammal behandling"..

Vi Àr och blir vad vi tÀnker och kÀnner. Ja, det kan kÀnnas frustrerande ibland, nÀr man inte Àr pÄ topp, att vi fÄr tillbaka det vi sÀnder ut. TyvÀrr Àr det sÄ. Det har jag sjÀlv fÄtt erfara mycket av den senaste tiden.

Men nÀr man Àr mitt uppe i nÄgot som gÄr snett, och fler saker efter varann gÄr fel, har man svÄrt att ta det till sig. Man vill ju bara dÄ att det jobbiga ska sluta. Man kan kÀnna sig som ett offer, och fattar inte varför allt hÀnder just MIG.

Det Àr i dessa lÀgen, det gÀller att hitta den lilla positiva delen i det jobbiga, att sÀtta sitt fokus pÄ, för att det ska kÀnnas bÀttre. För det finns ALLTID en strimma positivitet i elÀndet. Det Àr det man ska ha till att vÀxa.

Jag har under den senaste tiden behövt ta hand om mig sjÀlv vÀldigt mycket. Att vara terapeut och Healer, som jag Àr, kan i perioder vara omvÀlvande, och det behövs rensas och förnyas lite extra.
Det kommer saker till mig, som jag inte alltid förstÄr. Det kÀnner du nog sÀkert till. Man stÀller sig frÄgan...Varför hÀnder detta, och vad ska jag lÀra mig av det??

Livet Àr som en berg-och-dalbana, och just nu hÀnder det mycket i och utanför oss, som kan vara svÄrt att sÀtta ord pÄ.

Vi Àr ALLA, unika varelser och befinner oss pÄ olika plan, vid olika tidpunkter i livet. och vi har alla vÄr egen ryggsÀck att ta hand om.

Det svÄra Àr att slÀppa "skrÀpet", och ha tillit, till att det blir bra, nÀr det Àr menat. Men det Àr faktiskt det enda raka, som fungerar.

"Nygammal behandling"

KranioSakral Energibehandling byter namn till
KranioSakral EnergilÀkning

....för det ÄR just det, helt enkelt. Under bara den senaste mĂ„naden, har jag fĂ„tt mer och mer insikt till att jag ger kraftfull EnergilĂ€kning eller Healing, i mitt behandlingsunderlag. Oavsett om jag vill eller ej, sĂ„ Ă€r det bara dĂ€r.

Vad ÄR Healing dĂ„ egentligen? TĂ€nker försöker sĂ€tta en förklaring med ord pĂ„ detta. Återigen.. Du tar till Dig, just det Du kĂ€nner Ă€r rĂ€tt för Dig.

Healing Àr inget nytt pÄfund, det har funnits i tusentals Är, runt om i vÀrlden. Bara av det, kan sÀgas att, om Healing inte fungerade, skulle det inte försvunnit för lÀnge sen.

Ordet Healing betyder LÀkning. Det innebÀr att man gör sig av med blockeringar som finns i kropp och sjÀl och ÄterstÀller balansen mellan sinne, kropp och sjÀl, och det blir en överföring av positiv energi till vÄr kropp. Och detta innefattar HELA mÀnniskan. Det skapar ett vÀlbefinnande, till den naturliga balansen, som vi föds med.

VI och ALLT annat bestÄr av energier/vibrationer, som jag pratat om mycket, tidigare.
I takt med att vi lever, rör oss, gör saker, rÄkar ut för saker, ger kÀrlek, bÀr pÄ trauman, sorg osv...sÄ töms vi pÄ energi.

Och nÀr vi upplever tunga saker, som jobbiga trauman, smÀrtor, sjukdomar, eller jobbiga negativa tankar, som vÀgrar försvinna, sÄ blockeras energiflödena i vÄra kroppar. Vi drÀneras och det kan skapa sjukdomskÀnslor i kroppen.
För att hitta en enkel liknelse... att fÄ en Healing, Àr som att "serva bilen". ;)

En Healing hjĂ€lper oss att verkligen balansera och öka flödet i kroppen. ÅterstĂ€lla balansen, fĂ„ bort blockeringar, stilla hjĂ€rnan frĂ„n tankar, och skapa ett lugn i kroppen.

Detta dÄ tillsammans med KranioSakral teknik, som baseras pÄ anatomin och fysiologin, blir en fantastisk kombination.

Jag vet att vi Àr mÄnga som Àr i behov av hjÀlp pÄ olika sÀtt med sig sjÀlva, och jag kÀnner en tacksamhet över det jag har skapat med mina behandlingar, för att fÄ hjÀlpa Dig, och mÄnga andra, pÄ vÀgen till att fÄ balans i livet.

Jag erbjuder just nu, 20% rabatt pÄ EN behandling av
KranioSakral EnergilÀkning.

Till och med den 31 augusti, finns denna behandling att boka för

624 kr
Ord.pris 780 kr

Boka Tid
Kraniosakral behandling

Behandla, förebygg och underhÄll för balans, med mina HÀlsopaket..

Det finns ett paket pÄ 3 valfria KranioSakrala behandlingar och ett paket pÄ 4 behandlingar. Syftet med dessa paket Àr "behandlande, förebyggande och underhÄll av din hÀlsa och vÀlbefinnande". DÀrav kommer det vara nÄgot begrÀnsad tid att utnyttja behandlingarna.

Jag vet att jag tidigare tjatat om detta med regelbundenhet för att fÄ den bÀsta "balansen" och mÄ bra Àven pÄ sikt..MEN det Àr verkligen det absolut bÀsta.

UpplÀgget ser ut som följer..

HÀlsopaket, 3 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 7% rabatt pÄ ord.pris.
Giltighetstid Àr 5 mÄnader frÄn inköpsdatum.

2295 kr

Ord.pris 2340 kr

HÀlsopaket, 4 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 10% rabatt pÄ ord.pris.
Giltighetstid Àr 6 mÄnader frÄn inköpsdatum.

2795 kr

Ord.pris 3120 kr

Boka Tid

NÄgra exempel pÄ besvÀr, för behandling och förebyggande, med hjÀlp av KranioSakral terapi..

Stressrelaterade problem, huvudvÀrk/migrÀn, yrsel, tinnitus, kroniska vÀrk, högt blodtryck, nedsatt immunförsvar, sömnproblem, sorg, depression, utbrÀndhet, emotionella besvÀr, muskelsmÀrtor, whiplash, problem eller smÀrta i leder, eller i höfter och bÀcken...

KranioSakral terapi

"Att fÄ möjligheten att vidga det friska, och öppna upp hela systemet Ànda ner pÄ cellnivÄ, och fÄ livets byggstenar att hitta tillbaka till varandra, och fÄ kontakt, Àr sÄ fantastiskt och ett mycket effektivt sÀtt att starta lÀkningsprocesser i kroppen". / Mia

Kontakt

För att nÄ mig lÀttast, ring, skicka ett sms eller maila.
Tel. 070- 391 76 70
info@halsaiharmoni.se

Om jag inte svarar direkt, lÀmna ett meddelande och telefonnummer, sÄ ringer jag tillbaka sÄ fort jag har möjlighet.

Ta vÀl hand om dig.
Varma HĂ€lsningar

/ Mia Weywadt

Karta mottagning, Sjödalsbacken 3

Mia Weywadt - dipl. KranioSakral terapeut, dipl. Massageterapeut, 
Reconnective Healing Foundational Practitioner och
Reikihealer

Besöksadress:
Sjödalsbacken 3, 141 61 Huddinge

Obs! LĂ€gg gĂ€rna in “info@halsaiharmoni.se” i din adressbok sĂ„ att du fĂ„r e-post frĂ„n
“HĂ€lsa i Harmoni - Mia Weywadt" korrekt
.

www.halsaiharmoni.se

Boka Tid

HĂ€lsa i Harmoni

Som synes Àr det tvÄ FacebooklÀnkar ovan. Den till vÀnster Àr HÀlsa i Harmoni och den till höger Àr en enbart KranioSakral sida, dÀr inlÀgg och info, Àr relaterat till detta.

------------------------------------------------------------------------------------

Du fÄr det hÀr brevet om du godkÀnt utskicken via mail, eller registrerat dig pÄ min hemsida. 

Ditt namn och e-postadress sparas för att kunna skicka ut HÀlsobrevet med information, sÄsom hÀlsotips, erbjudanden pÄ behandlingar, samt annan information relaterad till friskvÄrd och hÀlsa.

Vill du inte fortsÀtta fÄ erbjudanden och annan information, kan du avregistrera dig nedan.

 

Avsluta prenumerationen och radera ALL data om mig.