Du får det här brevet om du godkänt utskicken via mail, eller registrerat dig på min hemsida. Om du inte vill ha fler mail, kan du avregistrera dig längst ner.
Hälsa i Harmoni - för hälsa och välbefinnande i balans
Startbild och länk till halsaiharmoni.se

Intuitiva behandlingar för HELA Ditt Väsen

Hej kära kund!

Under det senaste halvåret har det hänt väldigt mycket i mitt liv. Det har i perioder varit tumult, och emellanåt outhärdligt.

Hur som än har varit, så har jag alltid haft mitt underbara arbete som stärkt mig, och jag är så tacksam och privilegierad att få hjälpa och följa dig på din hälsoresa.

Som jag alltid själv förespråkat, behöver vi sätta oss själva i framsätet, för om vi inte själva mår bra, fungerar ingenting annat heller.

För att försöka göra en lång historia kort, så står jag inför en flytt, privat, om två veckor.
Det är så här att jag länge har sökt efter ett annat boende, då jag tyvärr inte trivts där jag bott nu de senaste 4 åren. Bostadsmarknaden är svår, och när man är ensam, som jag, är det inte lätt att få lån heller.
Nu har jag äntligen hittat ett superfint ställe,  som ligger väldigt vackert i Tyresö.

Det som fick mig att lägga in en högre växel, att hitta något, var när jag kom hem från semestern och var utan avlopp och vatten. Det blev en stressig period, då jag inte kunde bo hemma innan jag skulle tillbaka och jobba.

Sen när jag efter ett intensivt sökande av bostad, hittade detta, fick jag en fredagskväll i början av augusti, samtal från min äldre son, som då satt på akuten med den yngre sonen, som brutit foten på tre ställen. Som mamma blir man såklart orolig och vill vara med sitt barn.

Under en hektisk vecka med att varva jobb, sjukhusbesök, skriva kontrakt på boende, hem och sova, börja rensa och planera, sen packa, städa osv. blev jag oerhört trött.

Här gjorde jag en dumhet, som jag verkligen vet att man INTE SKA GÖRA. Det var att jag inte lyssnade på kroppens varningar.

När sedan allt började lugna sig lite, sonen kommit hem (bor hos sin pappa), och jag började få lite ordning och koll på kartonger och allt omkring....så skulle jag "bara" flytta på en lätt kartong, så högg det till i min rygg.

Då kan jag säga att det var MYCKET som snurrade runt i mitt huvud.. jag har nämligen, till och från haft ryggbesvär i över 30 år. Dock har ryggen "skött" sig bra, under de senare 7 åren. Men NU höll det inte längre.

All stress och allt extra fysiskt tungt, som jag utsatt den för senaste tiden, gick inte.

Nu ligger jag här med misstänkt diskbråck, och har nu inte kunnat jobba på en vecka snart. Har försökt och tror hela tiden att...det blir nog bättre till imorgon.... det blir inte det, denna gången. Jag har många gånger råkat ut för liknande, men då har det släppt på ett par dagar..

Jag mår fruktansvärt dåligt över detta, men min kropp funkar inte och jag har inget annat val, än att backa av och kurera mig.
Det är INTE bra för mig och mitt företag.
Dessutom mår jag inte bra när jag inte kan/får utföra mitt arbete.
Jag är så hemskt ledsen för detta gentemot dig. Vet inte exakt när jag är så pass att jag kan återgå till jobbet. Men min förhoppning är att vara tillbaka om ett par veckor.

Jag hoppas att du har förståelse. 😥
Har inte varit borta från mitt jobb sedan 2012, så det sitter långt inne att göra så här. Mår dåligt i mitt hjärta. Men jag vet också att om jag över huvud taget ska kunna komma tillbaka, måste jag ta hand om mig själv.

Du som har en tid under vecka 49 och 50, dvs mellan den 24 sep - 4 okt, så är det, det bästa om du kan boka om din tid nedan.

Varma hälsningar / Mia

Boka Tid
Kraniosakral behandling

Behandla, förebygg och underhåll för balans, med mina Hälsopaket..

Det finns ett paket på 3 valfria KranioSakrala behandlingar och ett paket på 4 behandlingar. Syftet med dessa paket är "behandlande, förebyggande och underhåll av din hälsa och välbefinnande". Därav kommer det vara något begränsad tid att utnyttja behandlingarna.

Jag vet att jag tidigare tjatat om detta med regelbundenhet för att få den bästa "balansen" och må bra även på sikt..MEN det är verkligen det absolut bästa.

Upplägget ser ut som följer..

Hälsopaket, 3 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 7% rabatt på ord.pris.
Giltighetstid är 5 månader från inköpsdatum.

2295 kr

Ord.pris 2340 kr

Hälsopaket, 4 behandlingar.. kombinera vilka kraniosakrala behandlingar du vill ha. Ca 10% rabatt på ord.pris.
Giltighetstid är 6 månader från inköpsdatum.

2795 kr

Ord.pris 3120 kr

Boka Tid

Några exempel på besvär, för behandling och förebyggande, med hjälp av KranioSakral terapi..

Stressrelaterade problem, huvudvärk/migrän, yrsel, tinnitus, kroniska värk, högt blodtryck, nedsatt immunförsvar, sömnproblem, sorg, depression, utbrändhet, emotionella besvär, muskelsmärtor, whiplash, problem eller smärta i leder, eller i höfter och bäcken...

KranioSakral terapi

"Att få möjligheten att vidga det friska, och öppna upp hela systemet ända ner på cellnivå, och få livets byggstenar att hitta tillbaka till varandra, och få kontakt, är så fantastiskt och ett mycket effektivt sätt att starta läkningsprocesser i kroppen". / Mia

Kontakt

För att nå mig lättast, ring, skicka ett sms eller maila.
Tel. 070- 391 76 70
info@halsaiharmoni.se

Om jag inte svarar direkt, lämna ett meddelande och telefonnummer, så ringer jag tillbaka så fort jag har möjlighet.

Ta väl hand om dig.
Varma Hälsningar

/ Mia Weywadt

Karta mottagning, Sjödalsbacken 3

Mia Weywadt - dipl. KranioSakral terapeut, dipl. Massageterapeut, 
Reconnective Healing Foundational Practitioner och
Reikihealer

Besöksadress:
Sjödalsbacken 3, 141 61 Huddinge

Obs! Lägg gärna in “info@halsaiharmoni.se” i din adressbok så att du får e-post från
Hälsa i Harmoni - Mia Weywadt" korrekt
.

www.halsaiharmoni.se

Boka Tid

Hälsa i Harmoni

Som synes är det två Facebooklänkar ovan. Den till vänster är Hälsa i Harmoni och den till höger är en enbart KranioSakral sida, där inlägg och info, är relaterat till detta.

------------------------------------------------------------------------------------