View in browser

Nummer 121 – 2020

Layher Allround ARGS System
= Allround Opskydeligt Blivende Rækværk til kollektiv sikring

På Kalverienberg i Bad Tölz, står Heilig-Kreuz Kirche (Det Hellige Kors Kirke). Behovet for facadearbejde betød at kirken skulle tildækkes med stillads – uden tilgængeligt tegningsmateriale af byggeriet. Løsningen for stilladsselskabet, Holzapfel Gerüstbau, blev en digital proces. Som en del af Layhers SIM (Stillads Informations Modellering) proces, var barokkirken scannet med hjælp af en drone af Layhers samarbejdspartner, Moselcopter, og der blev herefter projekteret en stilladsløsning af Layhers ingeniører med Layhers software LayPlan CAD. Dette gjorde det ikke kun muligt at lave en hurtig og sikker kollektiv sikring med Allround ARGS Systemet, hvor det ovenliggende dækniveau kan påføres rækværk fra det underliggende og modsat ved nedtagning, men også grundet Allround Systemets alsidige og fleksible komponenter. Allround-komponenterne kan tilpasses til alle scenarier og giver muligheder som problemfri højdejustering med Allround Søjler, lange spænd ved brug af systemgitterdragere og komfortable adgangsveje ved brug af repos-trapper. Én løsning med ét system.

Opmåling af bygningen ved brug af en drone gjorde det mulig ved hjælp Layhers applikationer for ingeniørerne at lave en komplet 3D-løsning til kirken ved brug af LayPlan CAD. Den automatisk genererede materialeliste fra LayPlan Materielmanager gjorde logistikken særdeles nem.

KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE HVORDAN
Layher skaber mere værdi - Højere Effektivitet - Flere Muligheder:

Hos Layher bidrager vi altid gerne med idéer og forslag til dine konkrete projekter. Vil du vide mere om hvordan vi kan tilføre værdi, så er du meget velkommen til at kontakte os - enten via mail: info@layher.dk eller på telefon: +45 6915 7400

Layher ApS

Stensmosevej 24A, 1., 
2620 Albertslund
Danmark

Følg Layher ApS på de sociale medier.

facebook instagram linkedin youtube
+45 6915 7400
info@layher.dk


Unsubscribe
MailerLite