Novost v INTEK ponudbi:
ZVOČNIŠKA PODNOŽJA ISOACOUSTICS
"Sound Quality by Design"
Izolacijska podnožja za zvočniške omarice in studijske monitorje

IsoAcoustics Inc., kanadsko podjetje iz Markhama (Ontario) proizvaja izolacijska podnožja za zvočnike in studijske monitorje od leta 2012. Trgu trenutno ponujajo tri patentirane serije podnožij za profesionalno uporabo, velike multimedijske sisteme (Pro Audio, Hi-Fi in Live sound), domači Hi-Fi segment ter tržišče zabavne elektronike. V petih letih obstoja beležijo hiter razvoj in vzpon, saj so njihovi izdelki na voljo že v več kot 60-ih državah.

Specializirana podnožja IsoAcoustics so namenjena  vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z avdio segmentom, avdiofilom in ljubiteljem glasbe. Omogočajo nadstandardno akustično izolacijo, ciljajo na izboljšanje razločnosti zvoka, primerna pa so za katerekoli zvočniške omarice v domačem ali produkcijskem okolju.

Tehnologija kot plod dolgoletnih izkušenj

Patentirana tehnologija IsoAcosutics izdelkov je plod dolgoletnega delovanja razvojne ekipe na poročju oblikovanja in izgradnje radijskih in televizijskih studijev. Dave Morrison, gonilna sila znamke, je skoraj 20 let sodeloval pri načrtovanju in izgradnji radijsko-televizijskih studijev za CBC (Canadian Broadcasting Corporation). Bil je tudi član ekipe, ki se je spopadla z izzivom zasnove in izgradnje največjega svetovnega multimedijskega centra v Torontu, ki vsebuje snemalne studije za dramske, glasbene in komorne zasedbe, posebne učinke ter radijske in televizijske oddaje.

Prednosti IsoAcoustics izolacijskih podnožij: Pozicija + Izolacija + Fokus

Edina zvočniška podnožja, ki pri akustičnem oblikovanju sledijo trem PIF principom:

  • Pozicija – razdalja do neposrednih in bližnjih površin. Podnožja IsoAcoustics zvočniške omarice ali studijske monitorje dvignejo s podporne površine in stran od bližnjih površin ter tako zmanjšajo refleksije.
  • Izolacija – pred vplivom podpornih površin. Podnožja ločijo zvočnike ali monitorje od podporne površine in jim omogočijo, da lebdijo izven dosega zunanjih vplivov.
  • Fokus – z dvigom in nagibom se vzpostavi optimalna pozicija za poslušanje, t.j. enakostranični trikotnik med zvočniško omarico in poslušalcem, pri čemer so visokotonski zvočniki prilagojeni liniji poslušalčevih ušes

Video: IsoAcoustics - Sound Quality by Design Introduction
Hi-Fi Choice recenzija ocenjenja s 5 zvezdicami.

Recording Magazine recenzira ISO-PUCK v novembrski številki

Revija Recording Magazine je v novembrski številki objavila oceno podnožij ISO-PUCK. Paul Vnuk Jr. piše: “IsoAcoustics ima na zalogi še enega zmagovalca. ISO-Pucks lahko izboljša zvok in definicijo vaših studijskih monitorjev na zelo kompakten in cenovno ugoden način.

Podnožja ISO-Puck so oblikovana tako, da jih uporabljate po več skupaj in z njimi ustvarite visoko stopnjo izolacije ter odporonost na lateralno gibanje in oscilacije. Vsak posamezni podložek ISO-PUCK lahko nosi do 9kg teže, idealni pa so za studijske monitorje, kitarske ojačevalce in zvočniške omarice, nizkotonske zvočnike, DJ opremo ipd.

Eddie Kramer, producent Jimi Hendrix, Led Zeppelin & The Rolling Stones o Iso-Puck-ih.
Celotno oceno lahko preberete tukaj.

Za več informacij in svetovanje glede izdelkov IsoAcoustics nas pokličite ali nas ob predhodni najavi obiščite v INTEK demo salonu.

Pridružite se nam na FB strani @intekslovenia!

Na Facebook-u objavljamo novice s področju avdia in videa, recenzije izdelkov, filozofska in frivolna avdiorazmišljanja ter raziskujemo različne poglede na zvok ter glasbo.
Sledite nam in spremljajte aktualne vsebine dobrega zvoka.

INTEK d.o.o.  I  Njegoševa cesta 23  I  1000 Ljubljana  I  Slovenia  I  tel./phone: 01  23 22 000  I  fax: 01 23 22 555
www.intek-hifi.com


Pri pripravi in oblikovanju lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletni strani www.intek.si ali pa ste nam ga zaupali v naši poslovalnici.
Če obvestil ne želiš več prejemati, kliknite Odjavi. Če je sporočilo zgrešilo naslovnika, nam to sporočite na intek@siol.net.
Vašega e-maila ne bomo nikoli posredovali tretji osebi ali ga uporabili za druge namene.

You are receiving this message because we believed that it is relevant to you. If you do not wish to receive any materials regarding our products or services from us, please click Unsubscribe.