Andra Chansen....

"Välkommen in, butiken är öppen" för leverans i december.

Théoule sur Mer 17 november 2021

Bästa vinvän,

Glömde, hann eller kunde du inte beställa tidigare så har vi goda nyheter, butiken är fortfarande öppen för den kommande leveransen i december!

Ordinarie beställningstid löpte som bekant ut i söndags och vi har nu gjort våra inköp inför leveransen. Vi håller som du kanske vet i princip inget lager utan köper bara in det som är beställt till varje leverans, direkt från vinbonden. Av olika skäl köper vi in lite mer än vad som behövs för kommande leverans och voilà, "Andra Chansen" uppstår!

Antal flaskor som finns för varje vin "efter stängning" hittar du i butiken och det finns gott om goda och välgjorda viner att välja på från våra småskaliga vinmakare därute bland vinfälten.

Välkommen med din beställning fram till

söndag 28 november.

Till butiken

PS Blandlådorna får vila upp sig av naturliga skäl men tryter tiden så finns alltid "Surprise-moi". Du väljer belopp & antal, vi komponerar och voilà, en överraskning väntar runt hörnet. Enkelt och helt enkelt gott.

Provning med glada vinälskare en mörk och regnig höstkväll i Stockholm. Madame Delphine Faraud (till höger om någon undrar) från Domaine du Cayron förgyllde kvällen med sitt besök. Vill du vara säker på att inte missa liknande tillställningar anmäler du dig till nyhetsbrevet Här!

Njut goda viner i nuet och glöm inte att tipsa vänner och bekanta om oss. Berätta var ni köpt det där goda vinet, dela våra inlägg på Facebook och Instagram och vidarebefordra gärna detta nyhetsbrev till vänner, nära och kära.

Välkommen till oss och nya vinupplevelser,

Kristina & Peter

Franska Vinkompaniet

19 Boulevard de l'Estérel

06590 Théoule sur Mer

France

Tel:

+33 (0)7 82 72 50 88

+46 (0)730 38 69 67

www.franskavinkompaniet.com

info@franskavinkompaniet.com