Lees in een browser

VriesVers: Echt, compleet en lekker


Kijk ook eens op onze Facebookpagina en LIKE!

We gaan de komende maanden met regelmaat producten verloten, dus stay posted!

Wij willen jullie vooral ook activeren om recepten en nieuwtjes met ons te delen zodat wij deze op onze site en Facebook kunnen plaatsen. 

We zijn benieuwd naar jullie reactie!

Like onze Facebook pagina

Vriesvers is een ander woord voor diepvries

Vriesvers betekent direct van het land verwerkt én ingevroren.
Vriesverse groenten zijn echt het verst! Door de snelle en efficiënte verwerking na de oogst zijn vriesverse groenten nog steeds kraakvers als ze uit de verpakking komen. Door kort koken, blijven de vitaminen optimaal behouden.

Dr. Oetker bestaat 100 jaar en viert dit met jou!

Dr. Oetker bestaat 100 jaar in Nederland! Tijd voor een feestje samen met jou en Ristorante. Met elke Ristorante verpakking maak je nu kans op mooie prijzen.

Gedurende 100 dagen kan je de unieke code uit iedere verpakking invullen en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars van één van de honderden prijzen waaronder een Vespa scooter, een Smeg koelkast en Illy koffiezetapparaten!

Op 31 december 2017 sluiten we het feestje spectaculair af met de mooie hoofdprijs, een Fiat 500! Doe snel mee!  

Je vindt de actiecode aan de binnenkant van de Ristorante actieverpakkingen.

 

MEER INFO
Wat eten we vandaag?

Je kent het waarschijnlijk allemaal. Na een dag lang en hard werken, heb je meestal geen zin meer om in de avond uitgebreid in de keuken te staan. Heb je weleens nagedacht over jouw vriezer? Daar is de keuze enorm! Kant-en-klaar, vooraf zelf bereid of als basis voor een verrassend recept, bieden vriesverse producten altijd inspiratie voor een lekkere en of snelle maaltijd. 

Koken met producten uit de vriezer is verrassend smakelijk. Juist dankzij de razendsnelle bereiding blijft smaak optimaal bewaard.  Met groenten, vis, vlees, deegwaren en nog veel meer smakelijke ingrediënten tover je zo een verrassing op het bord. Dus.. wat voor producten liggen er in jouw vriezer? Gebruik je vriezer en vul deze met regelmaat aan, zo heb je altijd iets vers én lekkers in huis!

Heerlijke recepten met vriesverse producten

Is koken met vriesverse producten uit de vriezer minder culinair dan koken met vers?

Nee, die stelling is inmiddels volledig achterhaald. Koken uit de vriezer is een keuze voor variatie, smaak, gezondheid en voorraad. Succes zit ‘m in de verrassende combinatie, een beetje lef en… een goed gevulde vriezer! Ook wanneer er opeens visite op de stoep staat, biedt de vriezer een uitkomst. Zo heb je altijd iets extra’s, een snack, gebak of ijs op voorraad!

Geen inspiratie?
De VriesVers Keuken heeft altijd leuke ideeën om de maaltijd nog succesvoller te maken. De lekkerste recepten kun je vinden op onze site.

RECEPTEN
Nieuwe producten

Queens introduceert Ovenvis met Saus

Queens Ovenvis met Saus is een smaakvolle combinatie van zachte visfilet met een rijke saus. De visfilets met saus zijn per stuk verpakt in een ovenschaaltje en daarom gemakkelijk te bereiden. 

Verkrijgbaar vanaf week 40 in de smaken Dille & Bieslook, Tomaat & Basilicum en Knoflook & Parmezaan.

Dr. Oetker introduceert Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato

Je leest het goed, Dr. Oetker komt ook in Nederland met de Chocoladepizza!

Vanaf begin november in een groot aantal Albert Heijn winkels te koop! Die moet je gewoonweg proeven!

Wie de smaak te pakken heeft...

VriesVers inspiratie

Wil jij ons laten zien hoe veelzijdig of gemakkelijk vriesvers producten zijn? Deel dan jouw ervaring op facebook.com/devriesverskeuken. Natuurlijk kan jouw favoriete recept ook op onze site van De VriesVers Keuken worden geplaatst als je dat leuk vindt!

KLIK HIER

Wist je dat…?

  • Wij diepvriesproducten ook wel vriesverse producten noemen, omdat ze net zo gezond zijn, en soms zelfs gezonder dan verse groenten?
  • Het invriezen van voedsel één van de oudste en veiligste manieren is om voedsel te bewaren? 
  • Eten bewaren in de vriezer per definitie beter is dan eten bewaren in de koelkast? 
  • Alles, van je voorafje tot aan het toetje, allemaal in de vriezers van de supermarkten kunt vinden?
  • Je gebak uit de vriezer het beste kunt ontdooien door het eerst uit de verpakking te halen en in de koelkast te zetten?

De VriesVers Keuken
info@devriesverskeuken.nl

Hier afmelden