Könyvet ír? Segítünk!
Könyvkiadási lehetőség sikerkereső szerzőknek

Az Ad Librum Aktív szerző könyvkiadási programja három piacképes kézirat megjelentetésére ad lehetőséget olyan szerzőknek, akik akarnak tenni a könyvük sikeréért. Bővebben

Kell-e ihlet az íráshoz?

Megszállta az ihlet. A határidő a legjobb múzsa. Vajon melyik kijelentéssel könnyebb azonosulni? Munka az írás vagy csak ihlet alatt megy? Nádasi Krisz írása az ihletről, határidőről és a különböző írói alkatokról.

2020-07-09

Fejlesszük a szereplőinket Marcel Proust nyomában

Többféle kérdéssor létezik a szereplők jellemének fejlesztésére, mi ezúttal az angolszász és francia kultúrkörben Proust-kérdőívként elhíresült listát osztjuk meg, amelynek segítségével könnyebben építhetjük fel hús-vér szereplőinket.

2020-07-09

3 ötlet, hogy tudatosabban használjuk a 3-as szabályt

Mindenütt felbukkan a hármas szabály az irodalomban, amit, ha tudatosan alkalmazunk a szöveg, a szereplők és a mondatok szintjén, még jobb regények születhetnek. Csak tudjuk olykor át is hágni a szabályt!

2020-07-02

Álláslehetőség

Az Ad Librum kiadó könyvkiadói szervező feladatra keres munkatársat, aki részt vesz a könyvkiadási és könyvmarketing folyamatokban (űrlapok, levelezés, potenciális ügyfelek keresése, rendezvényszervezés); a kiadóink ajánlatairól posztokat, összefoglalókat, szórólapokat és ajánlókat ír; kapcsolatot létesít és tart fenn szerzőkkel, bloggerekkel és szakmai partnerekkel; posztokat tölt fel WordPressben, Facebookon és a Molyon. Bővebben

Asztrológiai kézikönyv - kedvezménnyel

A szerző álláspontja szerint az asztrológia nem jóslás, hanem a sorsfeladatunk tudatosításáról és elfogadásáról szól. A könyv elsősorban azoknak szól, akik alapvető asztrológiai ismeretekkel rendelkeznek, és szeretnének könnyen eligazodni, esetleg másoknak is tanácsot adni, hogy miként ismerhetik fel a nekik rendelt utat.

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak: 30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

 

Kövesse Könyv Gurut a Facebookon!

Facebook
Könyvkiadási lehetőség sikerkereső szerzőknek

Könyv.Guru

Könyv Guru Kft.

1193 Budapest, Klapka u. 26.

www.konyv.gur | info@konyv.guru