Drie heerlijke documentaires voor de komende weken. Prachtige verhalen en grote avonturen over liefde, betekenis vinden, inclusie en natuurlijk over waanzinnige natuur. Over hoe we met rust, kracht en verbeelding tot de prachtigste dingen in staat zijn.
bekijk in browser


Noot: de e-mail kan niet goed leesbaar zijn door je instellingen in je mailprogramma. Klik op 'bekijk in browser' voor een volledige weergave.

Als een vriend(in) of relatie deze e-mail naar je heeft doorgestuurd en je wilt je eigen inspiratiemails, schrijf je dan hier in – het is vrij toegankelijk.

Er wordt zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Lees hier het Privacybeleid. Je kan je uitschrijven door onderaan de mail op 'afmelden' te klikken.

Een bijdrage leveren aan mensen om vrijer, rustiger, krachtiger te zijn, te helpen bij het vinden van betekenis om vervolgens diepe voldoening te ervaren in wat je doet, is een van de pijlers waar KoopenBakker op staat. Zo nu en dan ontvang je via deze mail informatie met als doel je te inspireren en je af en toe een nieuw perspectief te geven. Als je vorige edities hebt gemist of je wilt een oude inspiratiemail opzoeken dan kun je terecht in het archief

Hi ,

3 parels voor de kersvtakantie
Drie heerlijke documentaires voor de komende weken. Prachtige verhalen en grote avonturen over liefde, betekenis vinden, inclusie en natuurlijk over waanzinnige natuur. Over hoe we met rust, kracht en verbeelding tot de prachtigste dingen in staat zijn.

Een mooie gedachte zo aan het eind van het jaar. 

Ti auguro tanta ispirazione!

Profielfoto van Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

MAIDEN
OVER (ON)GELIJKHEID EN INCLUSIE

Maiden

Wat bewerkstelligde Tracy Edwards met dit avonturenverhaal is ongelofelijk. Een verhaal over dromen volgen en realiseren. Een verhaal over niet al te veel nadenken. Een verhaal over springen en doen. Een verhaal over de zwaarste zeilraces ter wereld.

DOUGLAS TOMPKINS – WILD LEGACY!
OVER EEN LEVEN VOL AVONTUUR EN NATUUR

Douglas Tompkins

Wat heeft deze miljardair, ondernemer, surfer, skiër, bergbeklimmer maar vooral avonturier, natuurliefhebber en -beschermer ons nagelaten? Welk uitzonderlijk leven leidde deze oprichter van 'The North Face' en 'Esprit'? En wat kunnen we van hem leren?

MY OCTUPUS TEACHER
OVER DE LIEFDE TUSSEN MENS, DIER EN DE NATUUR

My Octopus Teacher

Dat je – als freediver – rust vindt in een prachtige onderwaterwereld, dat vastlegt en langzaam je burn-out kwijtraakt, is al een mooi verhaal. Maar dat je dan verliefd wordt op een octopus, lijkt niet van deze wereld. En dat is precies wat er gebeurt. Het wordt op onnavolgbare wijze vastgelegd. Een bijzondere documentaire over onze verhouding met dieren en de natuur. 

KLIK OP ONDERSTAANDE TAGS VOOR MEER INSPIRATIE

Meer inspiratie?

afscheidangstauthentiekavontuur    beweging – boekcoachingconflict    creativiteitdocumentairedood    expeditiefilmfilosofischgezondheid    krachtkwetsbaarheidleiderschap    liefdemaskermeditatie muziek    natuurpijnreizenschoonheidserie spiritueelstilteteamsveranderingverdrietverliesvideo – wandelenwoede 

VOLG KOOPENBAKKER OP INSTAGRAM

Boerenkool - Instagram


Rijnauwen - Instagram


KoopenBakker Coaching & Training

KoopenBakker Coaching & Training
Thierensweg 23
1411 EW  NAARDEN
+31 (0)35 203 19 21
info@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel of niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden