Не виждате съдържанието? Кликнете тук.

Новини | Клинични случаи | Обучение | Marketplace

Dental Tribune Bulgaria Newsletter

15 ноември 2018

SPONSOR

Новини

Brexit – какво може да очаква денталната медицина?

Времето лети! Изглеждаше, сякаш британското правителство и ЕС имат цялото време на света, за да договорят условията за напускане, както и бъдещите търговски споразумения, но ето че остават малко повече от пет месеца преди Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия да напусне ЕС.

Прочети

реклама

Глобалният пазар за 3D принтиране ще достигне 9.7 млрд. долара до 2025 г.

Това стана ясно от нов доклад на Grand View Research. Докладът предвижда годишен темп на растеж (CAGR) на този пазар от 29.3%, дължащ се главно на повишеното търсене на персонализирани решения за 3D, както и на глобално нарастващото възрастно население.

Прочети

реклама
Marketplace

DENTAL TRIBUNE PARTNER

Planmeca Oy is one of the world’s largest dental equipment manufacturers with products distributed in over 120 countries worldwide.

Read more

Planmeca Emerald™


С безпрецедентната си бързина и прецизност интраоралният скенер Planmeca Emerald предлага най-високото ниво на сканиране в света в момента. Скенерът е малък и лек, което го прави удобен за пациентите и лесен за употреба във всякакви ситуации.

Прочети

Новини

Planmeca Emerald – перлата в короната на интраоралното сканиране

Интраоралният скенер Planmeca Emerald вдигна високо летвата в областта на изготвянето на дигитални дентални отпечатъци. С невиждана скорост и точност той показва какво представлява най-високото ниво при сканирането днес в световен мащаб.

Прочети

реклама

Скоро антибиотичната резистентност ще взима повече жертви от рака

Нужни са спешни мерки, национален план за действие и финансиране, заяви шефът на българския офис на СЗО Скендер Сила Антибиотичната резистентност убива 700 хиляди души годишно в световен мащаб, жертвите в Европа са около 33 000 души, като 39 % от тях се дължат на вътреболнични инфекции. „Ако не се вземат спешни мерки, до 2050 г. тя ще взима повече животи от рака“, предупреди Скендер Сила, ръководител на българския офис на Световната здравна организация (СЗО). Днес беше даден старта на Световната седмица, посветена на осведомеността за отговорното прилагане на антибиотиците.

Прочети

реклама

dark-twitter-48.png
dark-facebook-48.png

gif

„Дентал Трибюн България“

Тел.: 0897 958 321

e-mail: office@dental-tribune.net

София 1421, кв. „Лозенец“ ул. „Крум Попов“ 56-58, ет. 3


Издателството е част от Dental Tribune International Publishing Group, която е водеща медия в света на денталните издатели по целия свят. В портфолиото си имат над 100 издания и 600 000 абонирани дентални специалисти в повече от 90 страни. Изданията се отпечатват на над 25 езика.

2018 © Dental Tribune Bulgaria Ltd.
Ако не желаете повече да получавате имейли от нас, можете да прекратите абонамента .