Ligt jouw persbericht al klaar om verstuurd te worden?

Nog maar...

DAGEN UREN MINUTEN SECONDES

De journalistieke komkommertijd is bijna weer voorbij. Het politieke nieuws begint met een goede week weer en de eerste scholen zijn begonnen. Dat betekent dat er meer en meer nieuws aankomt. Wilt u nog free publicity? Regel dan nu een goed geschreven persbericht. De tijd dringt. Lees verder

En dit wil ik ook nog even delen

Wist u dat... na de zomervakantie bijna twee keer zo veel verkeersslachtoffers vallen onder scholieren dan in de rest van het jaar? Een grote groep fietst straks voor het eerst alleen naar school. Zij hebben nog niet de nodige ervaring of het overzicht op in het verkeer. U wel! Let daarom een beetje op hen. Dan houden we het verkeer veilig in Nederland.

  • Persbericht: Volgens de Utrechtse makelaar John Nijenhuis loopt de hectiek op de Utrechtse woningmarkt op zijn eind. Hij raadt iedereen aan die zijn huis wil verkopen en flink wil cashen om nu in actie te komen. 

  • Persbericht over de Parels van Excel op dinsdag 27 augustus. 

  • Werk je in het onderwijs en snel op de hoogte zijn van actuele relevante zaken? Kijk op www.hetonderwijsinnederland.nl of www.hogeronderwijsinnederland.nl.

  • In de vakantietijd willen we natuurlijk even uitblazen, bijkomen en geïnspireerd worden. Dus heb ik een lijstje met leuke marketingstunts voor je. 

  • Vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Heb je zelf nog bijzondere marketingacties of communicatie gezien? Het is allemaal welkom! Dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden