Lees in een browser
VriesVerstival 2017 van start!

Vanaf maandag 1 mei maak je weer kans op mooie prijzen...

Het is weer zover! Van 1 tot en met 27 mei strijden maar liefst 220 supermarkten om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2017’. Tijdens het VriesVerstival staat de vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. Consumenten beoordelen deze winkels op hun vriesvers prestaties. Waar koop jij het liefst jouw diepvries producten? Tegelijk kun je ook jouw stem uitbrengen op jouw favoriete VriesVers Product van het Jaar 2017. Door jouw stem uit te brengen maak je kans op prachtige prijzen. De winnaars van de wedstrijd worden op 15 juni a.s. bekend gemaakt tijdens een feestelijk event.

LEES HIER MEER
VriesVers Winkel van het Jaar 2017

Doet jouw favoriete vriesvers winkel ook mee met het VriesVerstival? Kijk dan snel op de site, zoek de winkel op en geef ze jouw stem! Wie weet wordt jouw favoriete winkel wel VriesVers Winkel van het Jaar 2017. 

MEER INFO
Prachtige prijzen

Koop een product op de vriesvers afdeling en maak met je actiekaartje kans op mooie prijzen. De actiekaarten worden uitgedeeld tot uiterlijk 27 mei 2017 (OP=OP!) in de deelnemende winkels.

MEER INFO
VriesVers Product van het Jaar 2017

Wat is jouw favoriete vriesvers (=diepvries) product? Verdeeld over A-merk en Huismerk hebben we een reeks aan kanshebbers waar je op kunt stemmen voor VriesVers Product van het jaar 2017.

MEER INFO
Actiekaartje

Ga naar jouw winkel en neem dit actiekaartje mee. Door jouw stem uit te brengen op de site maak je kans op één van de mooie prijzen.

MEER INFO

De VriesVers Keuken
info@devriesverskeuken.nl

Hier afmelden