Ben jij bestand tegen de invloeden van je omgeving? Wat doe jij om te ontladen? Begrijp je het verband tussen je geest en je omgeving en de invloed op jouw lichaam?
view_in_browser

DE INVLOED VAN JE GEEST EN JE OMGEVING ∙ PAUL VERHAEGHE ∙ INSPIRATIE | HOE GA JE OM MET GRENZEN ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP | WAT HEB IK DOEN IN DE COMMUNINICATIE ∙ NORBERT KOOPENKENNISMAKINGSWORKSHOP | HOE ERVAAR JE MEER STEUN EN KRACHT ∙ NORBERT KOOPENKENNISMAKINGSWORKSHOP 

KoopenBakker Coaching & Training

Hi ,

Paul Verhaeghe beschrijft in zijn boek 'Intimiteit' hoe gedachten, emoties en lichamelijke sensaties effect hebben op ons lichaam. Over genot, geluk, spanning, angst en verdriet. Wat gebeurt er dan precies?

Hij beschrijft ook dat je omgeving een sterke onbewuste invloed heeft op deze drie eenheid (gedachte, emotie, lichamelijke sensatie). Dat betekent dat de omgeving onbewust een invloed heeft op onze fysieke staat van zijn. 

Hoe ga jij met deze bewuste en onbewuste invloed om? Dat is natuurlijk de vraag. De signalen die direct en indirect op ons worden afgevuurd zijn groot. We kunnen die invloed nauwelijks ontlopen. Wat kunnen we wel? Dat lees je in het onderstaande blog. Een belangrijk vaardigheid is ook 'hoe je omgaat met grenzen' en 'verwachtingen'. Laat nu daar de eerst komende kennismakingsworkshop over gaan. Je bent van harte welkom.

Ti auguro tanta ispirazione. ;)

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

DE INVLOED VAN JE GEEST EN JE OMGEVING
PAUL VERHAEGHE

Over paden - Robert Moor!. Over reizen in jezelf

Hoe ga je om met de kracht van je geest en de (onbewuste) invloed van je omgeving? Wat doe jij om te ontladen en te ontspannen?

KOMENDE ACTIVITEITEN KOOPENBAKKER

Leiderschapsreis - een reis over je diepste verlangen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 11 feb 2020 - 17.00 - 21.00

Hoe ga je om met grenzen?

"Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd."

Kennismakingsworkshop - defensiemechanismen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 9 mrt 2020 - 17.00 - 21.00

Wat heb ik te leren in de communicatie?

“Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.”

Leiderschapsreis - een reis over je diepste verlangen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 7 apr 2020 - 17.00 - 21.00

Steun en kracht

"Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng."

Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
Koopen Bakker

Thierensweg 23, Naarden
Netherlands

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden