Pozdrav dragi ljudi!

Prošli mesec je protekao bez kafenisanja, ali potrudiću se da vam to nadoknadim ovim i naredim online kaficama koje ćemo popiti zajedno. O tome zašto je pauza napravljena, biće u jednom od narednih mojih blog postova.

Nemojte da mislite da će biti neka žalopojka i pravdanje, nisam ja u tom fazonu, barem ne tako često ;) već ću to povezati sa jednim fenomenom o kome već dugo vremena razmišljam, ali bolja da vas sada ne gnjavim o tome. Biće vremena za to kada sve kockice u glavi složim i na papir iskucam.

Ovo što u ovom druženju sa vama želim da podelim jeste jedna lagana tema o "tihom mediju" zvanom KNJIGA

Mnogi koje znam prave novogodišnje kilometarske liste za šoping krpica, šminke, tehnike i svačeg-nečeg još i to je skroz OK. Ali ja bih se osvrnula na jedan drugačiji spisak, a on je sačinjen od liste knjiga koje želite da pročitate u toku naredne godine, a mislite da nećete stići. Da za to nemate dovoljno vremena.

O čemu je zapravo reč, bacite pogled >> OVDE << 

Ne znam za vas, ali meni je decembar asocijacija na ljude...na susrete...na lepe reči...najlepše želje. Tada se nekako i mimo Slava, žurki i Božića skupljamo, viđamo, MeetUp-ujemo, party-jemo, družimo se...i pored speed-a zvanom "Kraj godine" (čitaj. Kraj sveta), ipak se nekako nađe vremena da se sretnemo ili barem čujemo ili napišemo koju reč više u svojim box-ovima za SMS, Viber i Message poruke. Imate li i vi taj utisak?

Na kraju ovog online kafenisanja želim da vam zaželim u narednih 365 dana da nastavite da radite na sebi, ali i za sebe.

Da budete okruženi onim koji vas podržavaju kao i vi njih.

Neka vas svaka nova lekcija podigne za lestvicu više onome čemu težite.

Do novog online kafenisanja...


Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite