Zdravo 

 

Obzirom na to da je poslednjih nekoliko nedelja situacija bila veoma napeta, kako vreme prolazi, sve je više kafića i klubova u koje se vraćaju jazz događaji i dešavaju jazz svirke. Ove nedelje sa zadovoljstvom želim da podelim sa tobom nove događaje i najsvežiji jazz sadrzaj. 


Jamm session

 

Novo mesto u kom ove nedelje možeš zasvirati sa Beogradskim džez muzičarima i oprobati se u ovoj disciplini jeste Dorćol Platz. Po prvi put i na ovom mestu možeš slušati mlade džez muzičare i nastupiti zajedno sa njima. Jamm session orgnizuju studenti Džez odseka Fakulteta Muzicke Umetnosti. Ukoliko nisi u mogućnosti da posetiš ovaj događaj, pozivam te da pročitaš ovaj tekst na mom blogu i pripremiš se za neki naredni put.

 

10. 06. 2020 od 21h

Dorćol Platz


Milan Petrović kvartet

 

Poslednjih 20 godina na Beogradskoj sceni aktuelan je ovaj bend. Iako neki etiketiraju ovaj bend kao jazz bend, on ipak sadrži unikatan repertoar. Muzika koju izvode satkana je od autorskih dela i dobro poznatih džez i funk hitova u autorskim aranžmanima.

 

12.06.2020 od 21h

Muha Bar


Matt Schiff solo gitara

 

Za istinske ljubitelje džeza preporučujem Jazz nastup Matt Schiff-a u Beogradskom klubu Mestašce u ulici Gospodar Jevremova 25. Ovaj nastup se razlikuje po toke jer muzika koju izvodi potiče direktno iz kolevke džeza. 

 

12. 06. 2020 od 20h

Mestašce


Sva prethodna izdanja Jazznikola newslettera možete pročitati na mom sajtu: www.nikolamirosavic.rs/newsletter tu možete pročitati šta se sve dešavalo na domaćoj džez sceni poslednje dve i po godine.

 

Hvala ti što si tu i što čitaš ovaj Newsletter, želim ti ugodan ostatak nedelje i dobar provod na džez svirkama.


Jazznikola newsletter | Bana Ivaniša, Belgrade
This email was sent to | Unsubscribe | Forward this email to a friend
Powered by MailerLite