Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra Sporten

Alpint Kraftcenter Danmark (AKD) afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 25. september kl. 19.00

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SV

Gerne tilmelding til Ole Mathiassen, norsmathiassen@godmail.dk af hensyn til forplejning.

Du finder dagsorden her (pdf)

Børn fra KS deltager i verdens største rulleskiløb

Ni børn i alderen 11-15 år fra Københavns Skiklub havde lørdag d. 25. august fornøjelsen af at være med i Alliansloppet ved Trollhättan. Løbet er tillige verdens største rulleskiløb og det meste af verdenseliten inden for langrend og rulleski stillede til start, hvilket i sig selv bidrager til en intens stemning.

Turen for børnene fra Københavns Skiklub begyndte dog allerede dagen før løbet. Der var overnatning på en gård dybt inde i en tæt skov et stykke uden for Trollhätttan. Nogle kunne sove inden for, mens andre havde en kold oplevelse i telt uden for. Humøret blev dog ikke knækket af den grund og alle børn var klar ved startstregen næste formiddag – 16km og en del højdemeter men på god asfalt, ventede forude. Regnen ventede desværre også forude og en sand syndflod væltede ned lige indtil de fleste børn var kommet i mål; så kom solen B-)

På trods af regnen blev der løbet rigtig flot: Asbjørn Boye var hurtigst tæt forfulgt af Astrid Christensen, som endda vandt damerækken for de 16 km. Sejreren bragte Astrid direkte på SVT efter målgang. De øvrige deltagere fra Københavns Skiklub var Alma Winsløw, Cirkeline Rønhede, Thor Boye, Signe Winther, Ellen Christensen, Leonora Rønhede og Iben Winther.

Mens børnene ventede på de medfølgende fædre som havde givet sig i kast med 48 våde km., iværksatte de alle som en et massivt angreb på diverse boder i startområde og indsamlede huer, skolegrej og ikke mindst slik i stor stil (efter sigende skulle det være mere lukrativt end Halloween).

For at få brugt evt. overskydende energi tog hele gruppen i tivoli i Liseberg. Der var ro i bilerne på vej hjem bagefter 😉

Alt i alt en glimrende tur både sportsligt og socialt – håber på endnu flere deltagere næste år.

Turen er gennemført med støtte fra Vasafonden og Københavns Skiklub. Stor tak til begge.

Husk tilmeldingen til DM rulleski lang distance, som finder sted den 30. september.

For 12. år i træk lægger den smukke del af Hørsholm Kongevej gennem Rude Skov asfalt til Danmarksmesterskab og Forbundsmesterskab

Læs mere her

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite