view_in_browser
Våren på Namayoga

Detta händer bland annat på Namayoga under våren

Josephine Selander

Josephine Selander håller workshops hos oss. Vi är tacksamma och glada över att Josephine kommer till oss och delar med sig av sin filosofi och yoga. Läs mer på vår hemsida här!

Josephine kommer helgen den 21-22 februari

Boka Josephines klasser här
Maja och Maja
Self love, yoga och växtbaserad mat

Workshop med Maja och Maja, en dag där vi fördjupar oss i self love genom yoga, växtbaserad mat och övningar för ökad självkänsla. Ett fullspäckad dag skräddarsydd för att du ska möta ett sunt 2020.  Läs mer på vår hemsida här!

Maja & Maja kommer den 1 februari

Sofia Sivertsdotter

Längtar du efter att landa i kropp och själ, efter att släppa omänskliga krav och efter att höra de viskningar och svar som finns djupt inuti dig? Behöver du fylla på din inre bägare med tillit, kraft och sinnesro? Längtar du efter att vara tyst, stilla och närvarande inför ditt liv?

Kom till oss för att vila, ta emot och ta hand om kropp och själ med 90 minuters yinyoga med yogalärare Björn Svensson, ackompanjerad av författare Sofia Sivertsdotter som under yogan läser ur sin bok Tillitens väg

Sofia kommer den 7 mars

Boka 90 minuter för kropp och själ här!
Yoga for Women


Välkommen till dagar av mjuk, helande närvaro där vi tillsammans skapar utrymme att utforska och väcka upp den feminina energin inuti oss själva.
Vi kommer att prata om kvinnans cykler, få förståelse för vår inre natur, och vi utforskar vår egen relation till det heliga feminina på jorden och inuti oss själva med hjälp av metoder som tar oss till djupet.

Julia håller i dessa klasser helgen den 25-26 januari

Boka Yoga for Women här!
Vår bokningssida!
Dela gärna vårt nyhetsbrev! Namasté
Namayoga Kalmar AB

Besöksadress: Borgmästaregatan 13

Sommarlovsvägen 15, Kalmar
Sweden

+46 735015512

facebook instagram

Du får det här mejlet eftersom du registrerat dig på vår hemsida eller gjort inköp från oss.

Avsluta prenumerationen
MailerLite