Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Varsling af DSkiFs Repræsentantskabsmøde 26. maj 2019 - afholdes på CopenHill

DSkiFs repræsentantskabsmøde afholdes den 26. maj 2019 kl. 14.00 på CopenHill.

Forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være DSkiF i hænde senest 1 måned før mødets afholdelse.

Navne på kandidater til bestyrelsesposter skal være DSkiF i hænde senest 1 måned før repræsentantskabsmødets afholdelse.

DSkiFs vedtægter

Seminar om aldersrelateret trænings koncept 26. maj 2019 kl. 9.00 - 14.00

Inden DSkiFs repræsentantskabsmøde afholder der et seminar om aldres relateret træningskoncept. Seminarte afholdes ligeledes på CopenHill, så sæt allerede nu X i kalenderen.

Yderligere information vil komme i begyndelsen af april, men interesserede bedes tilkendegive interesse nu til ho@skiforbund.dk

Kaffemøder i øst og vest

Tak til jer, der deltog med input og inspiration til kaffemøderne i Brøndby og Århus omkring skiforbundets talent- og elitestrategi.

Bidragene fra begge møder er forsøgt videreformidlet til arbejdsgruppen (som også selv deltog i møderne).

Næste skridt er, at arbejdsgruppen primo april udarbejder version 0.1 af skiforbundets kommende talent- og elitestrategi til videre behandling i skiforbundets bestyrelse.

Alle yderligere input og reflektioner er naturligvis velkomne og kan sendes til Henrik Oksholm på mail: ho@skiforbund.dk

SKI365

Fastholdelse af medlemmer - Hjælp til promovering af sommeraktiviteter i klubben

Ski aktiviteter foregår hele året, og fastholdelse af medlemmerne er meget vigtig. Forskellige arrangementer og aktiviteter i klubben kan være med til at bidrage til at mindske frafaldet, fastholde medlemmerne samt tiltrække nye medlemmer til klubben.

Især i sommerperioden, hvor tanken om sne og skiture er langt væk, er det vigtigt at bibeholde den nære kontakt med klubmedlemmerne og det kan for eksempel sommertræning, barmarkstræning i skoven eller i byens rum, træning på tværs af klubber mm være med til.

Har klubben arrangementer I gerne vil have hjælp til at offentliggøre og  promovere på forbundets hjemmeside og forskellige sociale medier, så send information til Lene Svanebjerg på mailen klub@skiforbund.dk 

 

Ny aktivitetsoversigt for langrend, rulleski og skiskydning har set dagens lys.

Du kan nu få et overblik over hvilke aktiviteter og konkurrencer der er indenfor langrend, rulleski og skiskydning. Du finder årshjulene under menuerne Langrend og Rulleski på hjemmesiden.

Har klubben aktiviteter og/eller konkurrencer I genre vil dele med andre klubber, så send information til klub@skiforbund.dk 

GODE MULIGHEDER FOR AT SØGE MIDLER

 • SKAL I HAVE GLÆDE AF FORENINGSPULJEN I ÅR? 
  Sidste år blev der bevilget 44 mio. kr. til idrætsforeninger i hele Danmark. Nu er puljen åben igen, og alle kan søge.
  FIF til ansøgningen:
  - For større ansøgninger over 30.000 kr. er der særligt fokus på ambitioner om medlemsvækst.
  - Sørg for, at afslutningsdatoen for projektet ligger inden for den nærmeste fremtid – så bliver det
    tydeligt, hvornår støtten gør gavn i foreningslivet.
  - Bemærk, at der ikke kan ansøges om støtte til investeringer, der allerede er foretaget.
 • STØTTE TIL IDRÆTSUDOVER ELLER IDRÆTSLEDER I UFORSKYLDT NØD – deadline 15. april
  Nu kan der via DBU´s ungdomsfond af 18. maj 1964 søges om støtte til danske idrætsudøvere og idrætsledere, der uforskyldt er kommet i nød som følge af sygdom, ulykke eller anden uforskyldt årsag. 

Tag med på Påsketur: prøv skøjt og skiskydning

Københavns Skiklub inviterer til en ekstraordinær 5-dages påsketur på langrend til svenske Vålådalen.

Det er tale en åben tur, der byder på tæt på 5 dage på ski i svenske Vålådalen.

Afrejsen sker lørdag den 13. april fra Malmø Station med Snälltåget, der sørger for transporten direkte til Åre i liggevogne. Her bliver man hentet næste morgen tidligt og kørt op til selve Vålådalen Fjällstation, hvor man bor de næste 4 døgn med fuldpension.

Hjemkomst igen sker på Malmø Station fredag den 19. april klokken 09.30.

Læs mere her

Nyt fra Sporten

De åbne alpine Danmarksmesterskaber 2019 på Trysil, uge 13

Der afholdes for første gang de åbne Danmarksmesterskaber i Trysil, som udgør den nye base for de danske alpine aktiviteter. Der er lidt under 200 deltager tilmeldt konkurrencerne. Der skal dystes i disciplinerne Slalom, storslalom, Super G og kombineret.

Derudover afholdes der for første gang De Danske Alpine Wintergames, hvor hvor alle danske skiløbere kan prøve kræfter med alpint skiløb i parallelslalom, slalom, og freestyle mod nogle af danmarks bedste alpine atleter.

DM i Freestyleski og Snowboard - Avoriaz, påsken 2019

Der afholdes konkurrence i disciplinerne Slopestyle og Big Air indenfor kategorierne Senior, Junior og Kids. Der vil være træningssessions, kvalifikationsrunder og finalerunder. Der vil ydermere være varieret sværhedsgrad for at tilgodese

Der er tale om et event, hvor det danske freestyle miljø bliver samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, bliver tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge.

Vasaløbet 2019 blev en tung affære

Foto Nisse Schmidt/ Vasaloppet

Vasaloppet 2019, årets svenske langrends-udfordring, blev en af de versioner der skrev sig ind i historiebøgerne som en af de mere vanskelige.

Ikke mindst snevejret hele dagen bidrog kraftigt til, at sporene både blev tunge og langsomme for alle de knap 15.000 deltagere.

Og det var bare ikke vindertiderne, der bar præg af det langsomme føre. Også rigtigt mange motionister blev fanget ved såkaldte spærretiderne undervejs ved depoterne.

I alt måtte 2158 deltagere udgå undervejs, hvilket svarer til over 14 % af deltagere i årets Vasaløb. Dette er det 4. højeste antal i hele løbets snart 100-årige historie!

Læs mere her

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite