Još jedna kafica četvrtkom Pogledaj email u pretraživaču
newsletter kafenisanje

Zdravo dragi moji!

Ovu kaficu danas pijemo u posle podnevnim časovima, jer neke lepe stvari su u pripremi, a bilo je važno da ih pre podne završim. Nemojte se ljutiti što vam danas neću ništa reći o tome, jer početak decembra će biti pravo vreme za to, a stićiće nam uskoro kao što znate. Još koji dan i eto.

Inače, hvata me neizdrž, jer mi u subotu stiže kafe aparat koga priželjkujem mesecima. A toliko sam se nećkala da li da ga kupim. Tražila koji je najbolji za ono što ja želim, a ne želim ništa spektakulato, ali opet da je nekako baš za mene i da vas ne gnjavim dalje ... takav je život nas kafopija.

~~~~~~~~~

Svoju potrebu za tišinom i šetnjom nastavljam, nisam tako česta sa objavama, ali tako se sada osećam i najbolje je da pratim sebe.

Nedavno mi je iskru poslal moja draga Mari rečenicom:

"Mnogo je lakše da budemo istiniti." 

O da. Upravu je. 

Mnoge maske su ove godine pale, nepotrebna hvalisanja sada deluju smešna, velikih lidera više nema, svesni smo i znamo da mnogo toga ne znamo i to je sjajno da se otvorimo za ono što nam dolazi, jer nazad ne možemo.

I ne treba. A i zašto bi.

Zato vas pozivam da i vi budete istiniti i svoji, jer ma kako vam delovalo tako je lakše. Da ne tražite gurue, idole i vođe, već da se zagledate u sebe i svoj život. Divne stvari ćete tamo naći.

A šta je taze u kafe kuhinji

Danas u kafe kuhinji se tek nešto sprema kao što sam vam najavila, a za to vreme bih volela da mi pomognete kao i pred kraj svake godine ili sezone.

Popunite anketu koja će mi pomoći da vas oslušnem, a tema je podcast/video kafenisanje. 

Od vas za mene par vaših minuta, a od mene za vas jedno veliko hvala.

Anketa

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜

Marija Trifunović - Content Writing Virtual Assistant

TMID Agency | www.marija.be | info@marija.be

Pišem vaše priče za web kojima gradite poverenje kupaca i povećavate prodaju

Srbija

instagram youtube linkedin facebook pinterest

Prijavili ste se da primate ovaj newsletter preko mog sajta. Ako ne želite više da primate poruke od mene, kliknite na dugme "Odjavi se".

Odjavi se