Januari nyhetsbrev (och julhälsning) från Drömmarnas Hus

.

Januari 2018

2017 har varit ett spännande år för Drömmarnas hus. Aldrig förr har vi varit så nära att täcka in skånes samtliga kommuner. Vi har träffat barn från nästan alla skånska kommuner i år! Tre utepedagogiska projekt har det blivit, fyra om man räknar in Malmöfestivalen och alla hjärtan... En sammanställning av hela verksamheten kommer inom kort i vår verksamhetsberättelse.

Nyligen fick vi positiva besked om Barnens skulpturpark, som nu alltså blir verklighet. Likaså att vi får genomföra år två (av tre) av projektet StickUt!

Under hösten påbörjades arbetet med sommarens utomhusföreställning. Arbetet fortsätter efter nyår och kommer att genomsyra stora delar av den kommande våren. Mer om detta senare.

I STARTGROPEN
Årets första skapande skolaprojekt blir på Kryddgårdsskolan, som ligger nära Drömmarnas hus. Vi kommer att arbeta kring tematiken "vem man är, i olika situationer".

KURSSTART
Våra kurser startar den 23 januari. Är man med bland de större barnen, så finns det en stor chans att man får vara med i sommarens föreställning. Anmäl dig nu.

Våra kurser vänder sig till ALLA Malmös barn och unga. Inga avgifter!

 

Facebook Twitter Youtube Instagram
Tidigare nyhetsbrev

Du får detta nyhetsblad för att du själv anmält intresse. Det kan även vara så att du varit i kontakt med Drömmarnas hus, eller så tycker vi, eller någon annan, helt enkelt att du borde ha det.
Vill du inte ha det, så avslutas prenumerationen med länken längst ner till höger, eller via ett mail till info@drommarnashus.se.

Drömmarnas Hus

info@drommarnashus.se       www.drommarnashus.se

+ 46 (0)40 31 15 80

LIKE TWEET