Update Coranivirus (Covid-19) 24 maart 2020 view_in_browser
NIEUWSBRIEF COVID-19
(CORONAVIRUS)
Update coronavirus
(24 maart 2020)

Beste leden,

Helaas bevinden we ons door het coronavirus momenteel in een situatie waarin er elke dag actuele ontwikkelingen zijn. Het Nederlandse kabinet heeft gisteravond besloten tot 1 juni alle bijeenkomsten van meer dan 3 personen te verbieden.

Dit heeft helaas ook gevolgen voor onze verenigingsactiviteiten.

Allereerst moeten we helaas onze ledenvergadering, die gepland staat voor 11 april, voor onbepaalde tijd uitstellen.

Het bestuur zal deze week wel alle relevante documenten op de website (in het ledengedeelte) plaatsen, zodat u hier kennis van kunt nemen.

De statuten die zijn herzien door de statutencommissie evenals het haven- en huishoudelijk reglement zijn daar bovendien te vinden.
Bij de volgende ledenvergadering zal de statutencommissie deze aan de leden presenteren en jullie vervolgens uitnodigen om mee te denken over de verdere uitwerking van deze stukken.


Door het snelle tempo van de huidige ontwikkelingen kunnen wij nog niet zeggen wanneer de algemene vergadering kan worden ingehaald. We proberen tijdig een nieuwe datum bekend te maken.

Helaas hebben deze ontwikkelingen ook op andere geplande activiteiten invloed, zoals:

  • Paaseieren rapen
  • AED-cursus
  • Rondje Hemelvaart
  • Zeillessen voor de kinderen

deze kunnen tot 01 juni niet doorgaan. Wij proberen hier met nieuwe datavoorstellen te komen.

Leden die al een aanbetaling voor het Rondje Hemelvaart gedaan hebben, zullen deze op hun rekening teruggestort krijgen.

Mogelijk hebben deze ontwikkelingen ook invloed op het lustrumfeest dat gepland staat voor 13 juni. Hier zal het bestuur medio april een definitief besluit over nemen.

De winterstalling van de boten op de parkeerplaats wordt verlengd tot onbepaalde tijd.

Onze havenmeesters zullen in deze periode, waarin je zelf niet/minder naar de boot toe kunt, extra toezicht op de boten houden, en je uiteraard contacten als er iets aan de hand is.

Ons havenkantoor is nog geopend, maar we vragen je dringend om vragen aan onze havenmeesters zoveel mogelijk per mail of telefoon af te handelen!

Het bestuur probeert je op de hoogte te houden met regelmatige updates over actuele ontwikkelingen m.b.t. het verenigingsleven.

Wij hopen dat jij en je familie veilig en gezond blijven.

Het bestuur van de WSV Den Osse
clubleven@wsvdenosse.nl

WSV Den Osse

Jachthaven Den Osse 1, 4318NA, Brouwershaven
Netherlands

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website.

Afmelden
MailerLite