Bekijk de webversie
Zaltbommelse Bommeldagen uitgesteld

Beste ,

Afgelopen zaterdag stuurde ik je een ToonderMail over de Zaltbommelse Bommeldagen, die gepland stonden voor aankomend weekend.

In verband met het coronavirus heeft de organisatie helaas moeten besluiten om deze nu niet door te laten gaan. Ze zijn uitgesteld tot het weekend van 5-6 september.

Zelf weet ik nu al dat ik dan niet aanwezig kan zijn in verband met een al gepland familieweekend, en dus kom ik dan geen lezingen houden. Maar het zal evengoed de moeite waard zijn om erheen te gaan.

Wel staan er nog andere lezingen van mij gepland de komende tijd. Kijk hiervoor in de agenda op mijn website.

Onder voorbehoud…

 

Hartelijke groet,

Klaas Driebergen

Bijzonder stripje in BommelDingen

Gelukkig zijn er ook dingen die wél gewoon doorgaan. Bijvoorbeeld mijn wekelijkse ‘BommelDingen’… Die verspreiden zich inmiddels al door het hele land, zijn bijzonder besmettelijk, maar geheel ongevaarlijk.

Komend weekend ga ik daarin een leuke vondst delen, iets wat ik tegenkwam in het Toonderarchief in het Literatuurmuseum: een stripje met Bommel erin, dat je nog nooit eerder gezien hebt!

Als troost voor het niet doorgaan van de Bommeldagen.

Ontvang je BommelDingen nog niet, dan kun je je er hier op abonneren.

ToonderMail van Klaas Driebergen, nummer 24a (11 maart 2020)

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld of via mijn website een bestelling hebt gedaan. Via deze e-mail houd ik je graag op de hoogte van mijn Toonder-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen en boekprojecten.

Als je toekomstige mails toch liever niet wilt ontvangen, geen probleem! Meld je gewoon weer af via de afmeld-link onderaan deze e-mail.

Stuur deze mail gerust door aan mogelijke andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich eventueel aanmelden via deze link.

Via laatstgenoemde link kun je ook eerdere nummers van deze Toondermail lezen.

website facebook twitter linkedin
Klaas Driebergen


Website

Afmelden
MailerLite