Een nieuw artikel over Alex Honnold: een onvervalste koning met één van de grootste sportprestaties van deze tijd! Wat kunnen we van hem leren? Een TED Talk over passie, commitment, visualisatie en flow. Bekijk online
KoopenBakker Coaching & Training

FREE SOLO: LEREN VAN DEZE ULTIEME SPORTPRESTATIE ∙ ALEX HONNOLD ∙ TED TALK 

Hi ,

Een bericht over een niet zo'n bekende atleet: Alex Honnold. Wat een koning. Als je werkelijk beseft wat hij gedaan heeft, dan lopen de rillingen over je rug. Onnavolgbaar. Veel kijk- en leesplezier. 

FREE SOLO: LEREN VAN DEZE ULTIEME SPORTPRESTATIE!
ALEX HONNOLD

Free Solo - Alex Honnold - Wat kunnen we leren van een van de grootste sportprestaties van deze tijd?

Misschien heeft hij wel de grootste sportprestatie van deze tijd op zijn naam staan. Hij beklom El Capitan in zijn eentje zonder klimtouw. Alleen de wand, zijn klimschoenen, wat krijt om de vingers droog te houden en de kracht van de geest. Binnenkort in de bioscoop. Hier zijn TED Talk. 

Hoe bereik je dit in vredesnaam? Hoe beheers je de angst? Hoe bereid je je geestelijk voor? Waarom voelde het zo comfortabel voor hem?

#angst #avontuur #beweging #blij #documentaire #gezondheid    #leiderschap #liefde #natuur #reizen #schoonheid #stilte #video #visualisatie

Beschrijving: 5 minuten
Filmfragment: 12 minuten

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

Deel de inspiratie op Facebook, Twitter of in de mail

Facebook Facebook Twitter Twitter forward forward
KoopenBakker

Thierensweg 23
1411 EW Naarden
+31 (0)35 203 19 21
norbert@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af en je wordt niet meer lastig gevallen. ;)

Afmelden