Cursistennieuwsbrief GO! CVO Antwerpen

PERSBERICHT - Kerstshoppen met een beperkt budget? Cursisten Tweedekansonderwijs verkopen budgetvriendelijke spulletjes in GO! Shop

Kerstcadeaus hoeven heus niet duur te zijn. Bij GO! Shop (Ruggeveldlaan 471, Deurne) kan je al een kerstcadeau vanaf 50 cent op de kop tikken. GO! Shop is een duurzame praktijk- en winkelruimte gerund door cursisten van GO! CVO Antwerpen en leerlingen van GO! Spectrumschool Deurne. 

De cursisten van het centrum voor volwassenenonderwijs Antwerpen en studenten van Spectrumschool Deurne geven bij GO! Shop gebruikte spullen een tweede leven en dragen zo hun steentje bij tot het verkleinen van de afvalberg. 

"In het tweedehandswinkeltje kan je kerstcadeaus, kleding en benodigdheden voor het hele gezin vinden, maar ook babymateriaal zoals bedjes, buggy's, autostoelen en speelgoed", aldus opleidingshoofd TKO handel Delphine Desmedt. "Het is een winkel gerund door cursisten voor cursisten. Ook onze buurtbewoners kunnen winkelen voor een laag prijsje. We nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen." 

"De cursisten leren om alle leerstof rond verkooptechnieken, klantencontacten en klachtenbehandeling in de praktijk om te zetten. Zo komen ze in aanraking met alle aspecten van een winkel. De leerlingen van GO! Spectrumschool hebben de winkel geschilderd en behangen. De docenten en leraren zamelden de tweedehandsspullen in. En onze cursisten hebben de winkel zelf ingericht"

Maak kennis met de opleiding Polyvalent verkoper tijdens de infoavond op maandag 14 januari op GO! campus Ruggeveld (Ruggeveldlaan 471, Deurne). Meer info op www.cvoantwerpen.be

GO! Shop is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.30 u. De winkel is gesloten tijdens de schoolvakantie. 

 

Voor meer informatie, contacteer:
directeur 
Eddy Hancké
M 0472 93 76 37
directeur@cvoantwerpen.be 

Dienst communicatie
Alici De Beukelaer
M 0479 93 15 18
alici.debeukelaer@cvoantwerpen.be

GO! CVO Antwerpen

Verantwoordelijke uitgever: Eddy Hancké, Distelvinklaan 22 · Hoboken 2660 · België

Je bent geabonneerd op deze nieuwsbrief omdat je als cursist bent ingeschreven bij GO! CVO Antwerpen.