Beste, lieve gasten,

De sneeuwklokjes en blauwe druifjes komen weer op, normaliter voor ons hét signaal voor de start van een nieuw seizoen, maar nu gooit de pandemie roet in het eten. Dat is helaas de realiteit van vandaag. We willen zó ontzettend graag, maar het kan nog niet! We rekenen er eigenlijk op dat we in maart weer, met wat beperkingen, kunnen gaan starten. Voor hotels is het nog wel toegestaan om gasten te ontvangen, maar het restaurant moet gesloten blijven. Onze gasten op die manier verwelkomen voelt niet goed, het druist tegen het gastvrijheidsbeginsel in. Daarom zijn we thans nog gesloten. Ondertussen wandelen & fietsen we zelf veel, zodat we u bij een volgend verblijf kunnen adviseren over de mooiste wandel en fietsroutes.

Bent u met zoals wij, weer toe aan een comfortabele break, met een heerlijk diner en een andere omgeving dan uw huisadres? 

Met een click op onderstaande rode balk registreren we uw interesse en bij voldoende animo brengen we u op de hoogte van een attractief arrangement voor de periode februari en maart. Uiteraard hanteren we daarbij de geldende regels mbt Covid19. 

Registreer u hier voor een verblijf in februari of maart

Zomer 2021

Uiteindelijk wordt het allemaal weer normaal, de zomer van 2021 kijken we echt naar uit, Zeeland zal ongekend populair worden, doordat de verre bestemmingen nu even gemeden gaan worden. Onze arrangementen sluiten hier perfect op aan. Een verblijf van één of meerdere dagen in combinatie met een heerlijk diner met bijvoorbeeld asperges en Oosterscheldekreeft. We missen onze gasten en de contacten aan tafel en bij de ontvangst, maar we missen ook het werken met de mooie Zeeuwse producten, zeekraal, lamsoren, lamsvlees, verse kruiden, Oosterscheldekreeft, oesters etc.

Hieronder vindt u een opsomming van de meest populaire arrangementen die u nu alvast kunt reserveren voor periode vanaf 01 april., geheel vrijblijvend, zonder betaling en tot 48 uur voor de aankomstdatum nog te wijzigen of te annuleren. Reserveren kunt u hieronder via onze nieuwe boekingsmodule.

Voor onze Belgische gasten geldt, dat zij voorlopig nog niet kunnen reizen, maar hou vol, we missen u ! De zon gaat weer schijnen en we rekenen op uw komst ! 

Kreeften Arrangement

 • Beschikbaar van april tm augustus
 • 1 x Overnachting & Ontbijt
 • 1 x 4 gangen OS kreeften menu 

Boek hier vanaf € 160,- pp

Volpension Arrangement

 • Beschikbaar tot eind april 
 • Voor 1 of meerdere nachten
 • Overnachting met ontbijt en lunch 
 • Heerlijk 3 gangen diner
Boek hier vanaf € 135,- pp

Proeven van Kunst Arrangement

 • 1 x Overnachting & Ontbijt
 • 1 x Taste of Art onderbord 
 • 1 x 4 gangen degustatie menu 

Boek hier vanaf € 135,- pp

Halfpension Fiets Arrangement

 • 2 x Overnachting & Ontbijt
 • Dagelijks 3 gangen menu 
 • Gratis fietsroute kaart  

Boek hier vanaf € 199,- pp

HEEFT U EEN VRAAG

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Wij beantwoorden deze graag. Bel of mail ons: 

Boek uw helicopter rondvlucht vanuit Schuddebeurs !

Op slechts een steenworp vanaf Hostellerie Schuddebeurs vindt u heliport Prince. Zij verzorgen rondvluchten over de mooiste plekken van Schouwen Duiveland. Beschikbaar vanaf € 100,- pp 

Boek uw eigen rondvlucht hier

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD