Poglej v spletnem brskalniku.
e-Medvode
Napovedujemo
Preventiva na področju požarne varnosti doma in v javnih objektih

🕑 19.30
🏠 Knjižnica Medvode
📍 Knjižnica Medvode
📞 01 361 30 53

IZLET NA VELIKI VRH (2088 m) - Karavanke

🕑 6.00
🏠 Pred BC Mercator Medvode
📍 PD Medvode
📞 041 582 208

KONCERT MEDITERANSKIH PESMI

🕑 17.30
🏠 Kulturni dom Medvode
📍 Tanja Zajc Zupan
📞 Info: 041 250 480
Prodaja vstopnic:      
TIC Medvode - 01 361 43 46

NAŠIH 70 LET!

🕑 19.00
🏠 Kulturni dom Sora
📍 KUD Oton Župančič Sora
📞 041 862 012

Legenda:

Novice in obvestila

Da bodo prihajajoči dnevi prijetni in drugačni, vas vabimo na Koncert mediteranskih pesmi, koncert glasbenih presežkov z odličnimi izvajalci in izbrano glasbo, ki jemlje dih.

Več o dogodku
Večer, ki ga ne gre zamuditi.

V avlo Kulturnega doma Medvode, zdaj redno delujočo kavarno Sotočje se vračajo petkovi večeri lokalnih glasbenikov po izboru Marka mozetiča - Moza. 
Sezono bodo otvorili zelo znani Medvoščani z metal scene v akustični preobleki. 

Knjižna srečanja za odrasle bralce v Knjižnici Medvode

Knjižnica Medvode že deseto leto organizira Knjižna srečanja za odrasle bralce, kjer predstavljamo kakovostne knjižne novosti za odrasle, pa tudi za otroke in mladino. V naš krog lepo vabimo odrasle, ki jih zanima, kaj najboljšega prihaja na naše knjižne police, in ki uživajo v lepoti kakovostnega branja. Srečanja vodi mag. Tilka Jamnik, promotorka branja in strokovnjakinja s področja mladinske književnosti. Naša prijetna druženja potekajo ob čaju in dobrih knjigah, dobimo pa se vsak 3. četrtek v mesecu ob 18. uri.

Namig za izlet

Dragulji in plemeniti kamni v Cankarjevem domu

V Veliki spremeni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bodo v soboto, 19. in v nedeljo, 20. oktobra, na ogled minerali, fosili in nakit.

Na letošnjem Mineralfestu, pod naslovom Dragi kamni v plemenitem nakitu, bo med drugim potekala izjemno zanimiva delavnica brušenja plemenitih kamnov z Višjo strokovno šolo Sežana, udeležili pa se boste lahko tudi vodenega ogleda digitalnega planetarija o razvoju zvezd in planetov, usodah svetov in razvoju življenja.

Ker kulinarika postaja trend najbolj obiskanih dogodkov, so organizatorji pripravili še razstavo Kulinarika in kamen, na kateri bodo na ogled praktični izdelki kamnitih izdelkov za uporabo v gostinstvu in turizmu.

Več informacij TUKAJ

Okusi Medvod
KREMNA BUČNA JUHA Z LISIČKAMI

Zadovoljila bo tudi najbolj zahtevne gurmane!
(recept TUKAJ)

facebook instagram youtube
Javni zavod Sotočje Medvode

Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode
Slovenia

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na prejemanje e-novic. Če ne želite prejemati tovrstnih sporočil, se lahko preprosto odjavite s klikom na spodnjo povezavo.

Ne želim prejemat obvestil.
MailerLite