Paverpol Nieuwsbrief | September 2019 | nr. 153

Ook stiekem al zin de herfst?

Maak dan nu alvast dit mooie herfstblad!

Deze prachtige herfstdecoratie maak je heel eenvoudig zelf. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. 

Allereerst is dat natuurlijk het styropor herfstblad en een metalen pin van 15 cm. Het blad is los te koop voor ‚ā¨ 7,50. Wil je ook de metalen pin? Dan kun je het beste het pakket kopen met blad en pin voor slechts ‚ā¨ 10,00.

Aan de slag!
Smeer de vorm in met Paverpol loodkleur. Maak vervolgens een klei van Paverpol met Art Stone. Rol deze klei uit tot een dunne plak. Brigitte heeft hierin vervolgens een afdruk gemaakt van een mooi blad dat ze in haar tuin vond, maar je kunt bijvoorbeeld ook een gehaakt kleedje of een andere afdruk gebruiken. Plak deze afdruk op de vorm met een lik Paverpol. Maak vervolgens een mengsel van Paverpol met Paverplast en breng dit aan op het hele werkstuk. Ook op de afdruk die je gemaakt hebt. Daarna op de voorkant, als het Paverpol-Paverplast mengsel nog nat is, wat losse Art Stone inwrijven samen met de Pavercolor goud en Pavercolor zwart. Prik het werkstuk vervolgens op een pin en maak vast met Paverpol. De pin kun je eventueel vooraf ook voorzien van een laag Paverpol. 

Paverpol: Email op koper

Voorinschrijving voor deze nieuwe techniek

We zijn heel trots dat de Paverpol importeur voor Canda, Lise St-Cyr, volgend jaar naar Nederland komt. Zij verzorgt op 15 en 16 mei 2020 de exclusieve Paverpol workshops 'Email op koper' in Goes of omgeving. Dit is een nieuwe Paverpol techniek, die volledig door haar is ontwikkeld.

De precieze invulling van de workshops is nog niet bekend. We zijn druk met het plannen en organiseren ervan. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail aan Caroline. Zij houdt je op de hoogte. Natuurlijk is deze voorinschrijving vrijblijvend; het verplicht je tot niets. 

Roosjesklei: geweldig cadeau voor jezelf of een ander

De Hongaarse Paverpol kunstenares Kiss Rita inspireert velen op Facebook met haar mooie werken. Zelf vielen we helemaal voor dit kistje voor mooie sieraden, dierbare brieven of foto's van onvergetelijke momenten.

De subtiele bloemen kun je het beste maken met Roosjesklei. Deze naam is ooit in Canada bedacht tijdens een Paverpol Masterclass met Jossy de Roode. Doordat je er zo fijn mee kunt werken, is het een perfecte mix voor het maken van mooie roosjes.

Roosjesklei
Wil je zelf zo'n mooi doosje maken? Dan is het pakket Roosjesklei misschien iets voor jou! Het pakket bevat 500 gram Paverpol brons, 100 gram Paverplast, 300 gram Art Stone en Jossy's werkbeschrijving. Zoals altijd is het complete pakket extra voordelig geprijsd. Je betaalt slechts ‚ā¨ 21,95 in plaats van ‚ā¨ 27,40. Kijk ook eens op de Facebook-pagina van Kiss Rita. Zij maakte op dezelfde manier ook prachtige sieraden!

Nieuwe Paverpol distributeur in Zuid-Afrika

Konden we vorige maand nog aankondigen dat we een nieuwe Paverpol distribuetur hebben in Spanje, deze maand stellen we Brenda Heldrich aan je voor. Zij verkoopt Paverpol in Zuid-Afrika. 

"Ik heb altijd de behoefte gehad om te cre√ęren. Van toen ik een klein kind was, heb ik me altijd uitgedrukt door middel van tekenen, schilderen en beeldhouwen. De afgelopen drie jaar heb ik talloze artikelen van polymeerklei gemaakt van sieraden tot sprookjesachtige tuinmeubelen en verschillende sculpturen."

Paverpol
"Eerder dit jaar zag ik toevallig een online cursus met Paverpol. Ik raakte er direct door gefascineerd en ging op zoek naar het product hier in Zuid-Afrika. Je kunt je mijn ontzetting en teleurstelling voorstellen toen ik ontdekte dat het hier niet beschikbaar was. Gelukkig stelde iemand voor om contact op te nemen met Paverpol International en te informeren naar onze lokale distributeur. Dat is één van de beste besluiten die ik in mijn leven heb gemaakt!"

Producten op voorraad
"Ik heb nu een relatief grote voorraad van alle producten en maak me vertrouwd met hoe ze allemaal werken. Ik heb nogal wat sculpturen gemaakt, veel ervan met polymeerklei. Ik vind het echt geweldig hoe het mijn kunst naar een hoger niveau heeft gebracht."

Curssussen
"Ik ben van plan om in de nabije toekomst cursussen aan te bieden en heb een paar mensen gevraagd om me te helpen de distributie in het hele land uit te breiden, omdat ik het gewoon niet kan maken al deze magie alleen voor mezelf te houden."

Meer info: www.muddcraft.co.za/paverpol/

Paverpol Trainingsdagen Najaar

Wil je ook serieus met Paverpol aan de slag? Schrijf je dan nu in voor één of twee Paverpol Trainingsdagen. 

De Paverpol Trainingsdagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol en de vele toepassingen. Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
4 oktober en 8 november 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
5 oktober en 9 november 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI) en kunt dan je eigen Paverpol workshops organiseren. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

September: Workshop Ontdek Paverpol

Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode op Hof Olmenstein in Kloetinge (vlakbij Goes).

We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†

Deelnemen?
De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Kijk op de website voor meer informatie. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Facebook Topper

Katalin Batuskáné Fejes deelde op Facebook dit prachtige sieraad dat ze maakte met Paverpol. Het toont eens te meer hoe veelzijdig Paverpol is! 

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Baarn - Paverpol workshops en kunstmarkt
Op 7 september staat Atel J op de Kunstmarkt in Baarn (stand 17) op De Brink. Er is een Cultureel Festival op 6 en 7 september waarvan deze kunstmarkt deel uitmaakt. Verder is er op 19 oktober weer een dag workshop: Een beeld maken met Paverpol . Kijk voor aanmelden en meer informatie op de website van Atel J. 

Burgh-Haamstede - Paverpol workshops
Jossy de Roode van Studio Josefine Art organiseert op 3 september een Mixed Media-dag, 4 september is er de workshop Abstract i.c.m. Art Stone, 17 september is ook een ‚Äúabstract-dag‚ÄĚ en op 27 september nogmaals de succesvolle workshop Mixed Media. Kijk op de website van Josefine Art voor foto‚Äôs, kosten en meer informatie.¬†Op de website is tevens de mogelijkheid om zelf een datum uit te kiezen voor een workshop naar keuze.

Dordrecht - Paverpol workshops en kunstmarkt
Sylvia van de Kamp start in september weer met workshops. Op zaterdag 14 september staat de eerste workshop gepland. De volgende workshops zijn: donderdagochtend 19 september van 10.00 tot 12.30 uur bij de Conceptstore in de Meent in Papendrecht, 12 oktober, 9 november, 30 november Kerst workshop, woensdagochtend 19 november kerstbloemstuk maken. Verder is het op 6 oktober Keramiekmarkt in Dordrecht! Op de woensdagavond 4 september beginnen de avondlessen weer: je kunt zowel met Paverpol werken als boetseren.

Goes - Paverpol workshop
Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode in Kloetinge (Goes). We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†Deelnemen? De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Hoogerheide - Paverpol expositie
Op zondag 15 september is Liliane van Tilborgh van 10.00 tot 18.00 uur met haar Paverpol werken aanwezig op de Brabantse Waldag op het Landgoed Mattemburgh, Antwerpsestraat 183 in Hoogerheide. 

Noordwijk - Paverpol workshops
Bij Afrit24, het gezelligste atelier van Noordwijk kun je met Paverpol, Paversand en Art Stone aan de slag. En uiteraard kun je deze creatieve dag combineren met een gezellige avond of weekend aan het strand in Noordwijk. Heb je een gezellige vriendinnendag, familieweekend of zoek je een uitje met collega‚Äôs? Bij Afrit24 kun je vanaf 4 personen een priv√© workshop boeken.¬†In november kun je ook terecht op de open workshop: op vrijdag 1 november van¬†9.30 ‚Äď 16.00 uur.¬†Inschrijven en informatie vind je op de website van Afrit24.¬†

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

Kom ook naar Kreta! 
Op 16, 18 en 20 oktober verzorgt Jossy de Roode drie workshops in Heraklion, de hoofdstad van het fantastische vakantie-eiland Kreta. Wil je zo’n dag of enkele dagen meemaken? Je bent van harte welkom!

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op website van Xeirokamoto.

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD