Een cruise-ervaring op zijn puurst Bekijk deze e-mail in uw browser
Exclusieve preview aan boord van de Seabourn Venture
Maak kennis met onze luxe cruiseschepen | Deel 1

Geachte   ,

Op dit moment staat de wereld stil. Letterlijk. Ook veel van onze cruiseschepen liggen noodgedwongen stil, al worden sommigen op dit moment ingezet als tijdelijke medische opvangcentra. We blijven u echter wel graag inspireren. Daarom nemen wij u de komende weken mee naar onze cruiseschepen. Neem een kijkje aan boord van de prachtige schepen waar wij vol trots mee varen. U hoeft straks alleen nog maar te kiezen! 

Vandaag in de spotlights: de Seabourn Venture, vanaf juli 2021 in de vaart!

Seabourn

Seabourn verwelkomt u graag aan boord voor een cruise-ervaring in de meest verfijnde en pure vorm. Zorgvuldig geselecteerde routes brengen u naar plaatsen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Zo ook de splinternieuwe Seabourn Venture. Geen detail is over het hoofd gezien, geen kans is onbenut gelaten om u zorgeloos en ultra luxueus te laten genieten. De zee is altijd in beeld, omlijst door de uitgestrektheid van een groot raam of de deuren van uw eigen veranda. Kijkt u mee aan boord? 

Expeditiecruises

De Seabourn Venture is het eerste ultra luxe expeditieschip van rederij Seabourn, gebouwd volgens de hoogste ijsklasse (PC 6 Polar Class) voor passagiersschepen. Met bestemmingen als het Noordpoolgebied, Antarctica, de Amazone, de Carribean en Midden- en Zuid-Amerika lijdt het geen twijfel dat u zult genieten van spectaculaire landschappen en overweldigende natuur. Het schip beschikt over 132 luxe suites. Extra bijzonder is dat er twee onderzeeërs aan boord zijn waarmee u de fascinerende wereldwonderen ook onder water kunt ontdekken. Daarnaast is de Bow Lounge aan boord er volledig op gericht om u in direct contact te brengen met de buitenwereld. Door middel van touchscreens heeft u inzicht in onder andere het vaargebied, het weer en livekaarten.

Belangrijkste kenmerken Seabourn Venture

• 132 luxe suites van 28 tot 110 m² met privé veranda / buitenterras
• Innovatieve Bow Lounge met directe toegang tot de buitenwereld
• Onderzeeërs aan boord voor de ultieme expeditie-ervaring
• Kajaks en 24 zodiacs aan boord
• Wellness Area met fitnessruimte
• Infinity pool 
• Wi-Fi aan boord inbegrepen
• Bouwjaar 2021

Ontdek nog meer over de Seabourn Venture
Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group