Welke lessen uit een expeditie kunnen we toepassen in persoonlijke en teamontwikkeling? De extreme omstandigheden zorgen dat ineffectieve communicatie snel naar de oppervlakte komt. Bovendien heeft de overweldigende natuur grote effecten op lichaam en geest.
view_in_browser

HOE HELP DE NATUUR ∙ NORBERT KOOPEN ∙ INSPIRATIE | WAT IS DE KRACHT VAN GEWAARZIJN ∙ NORBERT KOOPEN INSPIRATIE SAMENWERKEN OP EEN EXPEDITIE ∙ NORBERT KOOPEN ∙ INSPIRATIE EFFECTIEF LEIDEN EN BEGRIJPEN ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP | SUCCES ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP | DEFENSIEMECHANISMEN ∙ NORBERT KOOPEN ∙ KENNISMAKINGSWORKSHOP 

KoopenBakker Coaching & Training

Hi ,

Welke lessen uit een expeditie kunnen we toepassen in persoonlijke en teamontwikkeling? De extreme omstandigheden zorgen dat ineffectieve communicatie snel naar de oppervlakte komt. Bovendien heeft de overweldigende natuur grote effecten op lichaam en geest.

Wat heb je nodig, hoe werk je samen en wat helpt je om de omstandigheden te trotseren? En hoe kan je dit in het dagelijks leven toepassen?

Ti auguro tanta ispirazione. ;)

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

VIDEOBEELDEN IJSLAND: HOE HELPT DE NATUUR?
NORBERT KOOPEN

Over paden - Robert Moor!. Over reizen in jezelf

Hoe helpt de natuur bij persoonlijke en teamontwikkeling? Welke kwaliteiten liggen verscholen als je lange tijd in de natuur verblijft? Wat doet de eenvoud van de natuur met je?

VIDEOBEELDEN IJSLAND: WAT IS DE KRACHT VAN GEWAARZIJN?
NORBERT KOOPEN

Over paden - Robert Moor!. Over reizen in jezelf

Waarom is gewaarzijn een cruciale vaardigheid voor persoonlijke en teamontwikkeling? Wat doet gewaarzijn met je? En waarom gaat dat in de natuur zo gemakkelijk?

VIDOEBEELDEN IJSLAND: SAMENWERKEN OP EEN EXPEDITIE
NORBERT KOOPEN

Hoe werk je samen op een expeditie?

Hoe werk je samen op een expeditie? Welke lessen trek jij uit deze specifieke samenwerking voor je dagelijks leven? Waarom is een expeditie zo'n mooie proeftuin?

KOMENDE ACTIVITEITEN KOOPENBAKKER

Kennismakingsworkshop - defensiemechanismen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 15 okt 2019 - 17.00 - 21.00

Effectief leiden en begrijpen

“Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.”

Leiderschapsreis - een reis over je diepste verlangen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 12 nov 2019 - 17.00 - 21.00

Succes

"Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd."

Kennismakingsworkshop - defensiemechanismen - KoopenBakker
Kennismakingsworkshop
Naarden: 12 dec 2019 - 17.00 - 21.00

Defensiemechanismen

“Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.”

Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
KoopenBakker

Thierensweg 23
1411 EW Naarden
+31 (0)35 203 19 21
norbert@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel. Of vind je de informatie niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden
MailerLite