Bekijk_de_webversie
Online rondleiding door het Ierland van Marten Toonder

Beste ,

Aankomende vrijdag 10 april om 14:00 uur ga ik iets nieuws uitproberen. In samenwerking met reisbureau Historizon ga ik een online lezing houden. Gewoon vanuit mijn eigen huis. Je kunt hem live bijwonen op je eigen computer, laptop, tablet of zelfs telefoon.

Een leuk alternatief in een tijd waarin alle lezingen zijn afgelast en waarin ook de geplande Toonderreis naar Ierland helaas niet doorgaat.

Tijdens dit ‘webinar’ wil ik een virtuele rondleiding geven door het Ierland van Marten Toonder. Ik wil veel foto's laten zien die de Toonders zelf maakten tijdens hun vakantiereizen door Ierland, en citeren uit het vakantiedagboek dat zijn vrouw Phiny maakte tijdens hun allereerste Ierlandvakantie in 1951. Daarbij wil ik ook laten zien hoe Ierland Toonder inspireerde voor het schrijven en tekenen van de Bommelverhalen.

Je bent van harte uitgenodigd om dit mee te maken! Deelname kost € 4,95 en er kunnen maximaal 100 mensen meedoen. Na aanmelding ontvang je van Historizon een e-mail met daarin de link die je nodig hebt om deel te nemen. Het werkt heel eenvoudig.

N.B.: in eerdere berichten kondigde ik aan dat we voor dit webinar gebruik zouden maken van de software van Zoom, maar we gaan in plaats daarvan een ander platform gebruiken: Webinargeek. Dit werkt nog eenvoudiger, je hoeft er vooraf géén software voor te downloaden. Mensen die al een deelnamelink voor Zoom hebben ontvangen, krijgen nog een e-mail met een nieuwe link.

Tips:

  • Kun je vrijdagmiddag niet? De opname van het webinar blijft nog een aantal dagen te bekijken voor mensen die zich hebben aangemeld. Je kunt hem dus op een later tijdstip nog terugzien!
  • Hoe groter je beeldscherm, hoe beter je alles kunt zien. Een pc of laptop verdient dus de voorkeur boven een tablet of telefoon.

Bij vragen kun je me altijd even mailen.

Hartelijke groet,

Klaas Driebergen

Geef je hier op
Nieuwe data voor de Toonderreis naar Ierland

De voor mei geplande Marten Toonderreis naar Ierland gaat niet door, maar er staan wel twee nieuwe momenten gepland. Ervan uitgaande dat de omstandigheden dit soort activiteiten dan weer toelaten…

Het gaat om 5 t/m 10 oktober 2020 en 17 t/m 22 mei 2021. Je kunt er hier meer over lezen.

ToonderMail van Klaas Driebergen, nummer 25 (8 april 2020)

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld of via mijn website een bestelling hebt gedaan. Via deze e-mail houd ik je graag op de hoogte van mijn Toonder-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen en boekprojecten.

Als je toekomstige mails toch liever niet wilt ontvangen, geen probleem! Meld je gewoon weer af via de afmeld-link onderaan deze e-mail.

Stuur deze mail gerust door aan mogelijke andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich eventueel aanmelden via deze link.

Via laatstgenoemde link kun je ook eerdere nummers van deze Toondermail lezen.

website facebook twitter linkedin
Klaas Driebergen

website

Afmelden
MailerLite