3-dnevno duhovno potovanje

BOSANSKE PIRAMIDE VISOKO,

ZAVIDOVIĆI & SARAJEVO

petek 2.10. do nedelja 4.10. 2020

PRIJAVA

1.DAN petek, 2.10.

ODHOD v poznih nočnih urah (cca.01.zjutraj) iz parkirišča ob AC rondo Šempeter, kjer lahko pustite tudi svoje avtomobile. Parkirišče je varovano s kamerami. Sledi vožnja proti Bosni, kamor bomo prispeli  v jutranjih urah. Poberemo vas lahko v smeri vožnje.

Prvi postanek  je kraj ZAVIDOVIĆI, znan po velikih kamnitih kroglah, kot tudi največji krogli v Evropi obsega 8-9m, skoncentriranih na enem mestu - fenomenu, ki je v svetu zelo redek. Tu bomo imeli dovolj časa za meditacijo in idiličen bosanski zajtrk s pito in kavo v samem gozdu ob tihožitju zvokov (vključeno v ceno). VEČ na linku

Okoli poldneva sledi prihod v kraj VISOKO, znan po piramidah in zdravilnih tunelih. Popoldan si bomo z vodičem ogledali tunele in energijske megalitske več tonske kamne ter  na lastni koži občutili zdravilnost negativnih ionov. Popoldan je namenjen obisku PARKA RAVNE 2 ob vznožju tunelov. V parku so zdravilne točke, labirinti, zelena kristalna piramida, skulptura  Ona Vesne Neferamis, zdravilni megaliti Marka Pogačnika... VEČ na linku

V poznih popoldanskih urah si vzamemo čas za pravo bosansko kosilo v bližnji domači gostilni (doplačilo).

Sledi vožnja do hotela 4* v Sarajevu in namestitev.

2.DAN sobota, 3.10.

Po zajtrku bomo obiskali SARAJEVSKI PREDOR, znan kot Tunel spasa iz časa zadnje vojne ob razpadu Jugoslavije leta 1993. Vojaški muzej se nahaja v bližini našega hotela (vključeno v ceno).

Okoli poldneva obiščemo piramido SONCA, njeno vznožje in sam vrh.  Na samem vznožju piramide si bomo pogledali izkopanine starih betonskih plošč iz najtršega betona, kar je velika uganka tudi znanstvenikom.

Sledi prevoz s taksiji proti vrhu piramide Sonca, ki je med vsemi svetovnimi piramidami najvišji in najstarejši energetski stroj na svetu z naravnimi energetskimi izvori. Na sam vrh piramide se povzpnemo peš (taxi prevoz za doplačilo).

Kosilo bo organizirano glede na vreme ali v parku Ravne 2 ali v bližnji gostilni (doplačilo).

Sledi vožnja v SARAJEVO in prosto za ogled BAŠČARŠIJE. Nočitev.

3.DAN nedelja, 4.10.

Po zajtrku se odpeljemo zopet v Visoko, kjer se boste samostojno sprehodili po tunelih in pomeditirali ob megalitih K1, K2 in K5.

Pred poldnevom se s kombiji odpeljemo na piramido MESECA, kjer bomo imeli energijsko delavnico na travniku s telesom in zvokom. Gostja bo tudi domačinka šamanka Lejla. Sledi kosilo in čas za krajši počitek in ponotranjanje vsega doživetega (doplačilo prevoz in kosilo, za domačinko prostovoljni prispevek).

Okoli 17 ure sledi vožnja proti domu. Prihod v poznih večernih urah.

***program za 3.dan se prilagodi trenutni situaciji

Pot na piramido Meseca ima trenutno precej poškodovano cesto, zato usklajujemo z domačini prevoz glede kombijev. V primeru, da bo prevoz težko zagotoviti ali pa bo cenovno predrago, bomo program prilagodili na piramidi Sonca oziroma v parku Ravne že v soboto. Obisk Sarajeva in tunela Spasa pa prestavili na nedeljo. Prilagajali se bomo tudi vremenskim razmeram, saj se veliko stvari dogaja ravno na odprtih površinah. 

ORGANIZACIJA POTOVANJA

turistična agencija potovanja ZA DUŠO d.o.o.,

CART  s.p. & DOTIK SREČE s.p.

Z vami na poti bo poznavalka Bosanskih piramid in zgodovine, domačinka po duši in srcu, Ksenija KEK.

Program je pripravljen glede na trenutne razmere v Bosni in svetu. Pridružujemo si pravico do manjših odstopanj v programu ali vremenskih pogojev.

CENA POTOVANJA - 279 EUR (možnost obrokov)

AKONTACIJA: ob prijavi se poravna 79 eur, preostanek (200 eur) pa do 11.9.

Zadnji rok za plačilo akontacije je 15.7. 

Preostanek 200 eur lahko plačate tudi v obrokih. Zadnji rok je 11.9.

VKLJUČENO: 3-dnevni program z organizacijo, vodenje potovanja, avtobusni prevoz na relaciji Šempeter-Visoko-Sarajevo-Šempeter z 2 šoferjema, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Sarajevu, lokalno vodenje in  vstopnina v tunele z lokalnim vodičem, bosanski zajtrk in vstopnina v Zavidovičih, vstopnina v tunel Spasa Sarajevo

DOPLAČILO: 3x obrok (bosansko kosilo, kava pijača), taxi prevoz na piramido Sonca in Meseca, prostovoljni prispevek za meditacijo domačinke.

Enoposteljna soba: doplačilo 30 eur/ 2 nočitvi

CENA ne vključuje rizika odpovedi in nezgodnega zavarovanja.

HOTEL: izbrana namestitev je višjega cenovnega razreda 4*; VEČ na linku

REZERVACIJA POTOVANJA

je plačana akontacija v znesku 79 EUR do datuma: 15.7.2020

oziroma do zasedbe mest.

Ob prijavi dobite navodila glede plačila. Akontacija je nevračljiva v primeru odjave z vaše strani.

Maksimalno število potnikov je 35, minimalno pa 28. V primeru neizvedbe potovanja, se denar vrne.

Plačilni pogoji v primeru odpovedi so v skladu s pogoji TA Za dušo d.o.o., ki zbira vaše osebne podatke in plačila.

PRIJAVA:

Stanislava Martinšek Murgelj 051 339-934 & Mateja Gorič 041 767-759

meil: bosna.zaduso@gmail.com

PRIJAVA

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p. & CART, Stanislava Martinšek Murgelj s.p.

Potovanje v celoti izvede TA Za dušo d.o.o., Cesta v polico 31, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

Vsa vplačila zbira TA po zakonu o GDPR:

MailerLite