Paverpol Nieuwsbrief | april 2019 | nr. 148

Nieuwe webshop! Profiteer deze maand van 10% korting!

Paverpol International heeft een nieuwe webshop. Hiermee kun je overal en altijd Paverpol shoppen: op je desktop, tablet én mobiel. 

Op de nieuwe website vind je nog eenvoudiger je weg. We bieden informatie over het gebruik van onze producten en er is natuurlijk een webshop. De betaalmethodes zijn iDeal, CreditCard en Bancontact. Dit laatste is fijn voor alle klanten in België. Het SSL-certificaat (het bekende slotje in de adresbalk) garandeert de veiligheid van je gegevens, bijvoorbeeld van je adresgegevens of je betalingen.  

Welkom!
We zijn natuurlijk megatrots op onze nieuwe website en nodigen je graag uit een kijkje te nemen! En we geven je graag iets terug: een korting van 10% als je deze maand in de webshop shopt!

Gebruik hiervoor kortingscode: SHOPSTART2019. Deze vul je in aan het einde van je bestelling. Heel eenvoudig!

* de korting geldt t/m 30 april 2019 en wordt uitsluitend berekend over de producten, niet de verzendkosten.

Maak deze Paverpol Funny Bunny

Nu Pasen voor de deur staat, is het natuurlijk erg leuk om zelf iets te maken als decoratie voor je huis of tuin. Deze 'Funny Bunny' is eenvoudig te maken. Bestel snel, want het pakket is alleen deze maand met extra korting verkrijgbaar.  

In het pakket zit: 500 gram Paverpol brons, metalen pin 30 cm, draadfiguur 40/60 cm, Reeves acrylverf goud en wit, 2 styropor eitjes 4,5 cm en 1 paar oogjes.
Verder heb je wat spullen nodig die je vast nog wel in huis hebt, namelijk 2 stukjes ijzerdraad van 20 cm, witte tricot (oud t-shirt), schilderstape, aluminiumfolie, grote kwast en klein penseel.

Nu aan de slag!
Alle producten samen kosten normaal € 29,65. Deze maand kost het pakket slechts € 25,95. Dat is een korting van ruim 10%. Bestel snel en ga aan de slag!

P.S. en met de kortingscode SHOPSTART2019 wordt het pakket nóg voordeliger!

Bestel de Funny Bunny!

Laatste kans!

Paverpol Trainingsdagen voorjaar 2019

Ook deze maand zijn er Paverpol Trainingsdagen! Schrijf je in en doe mee!

Er is nog plaats om alles te weten te komen over Paverpol en de toepassingen. Jossy de Roode leert je alles om zelf workshops te geven of te exposeren met je eigen Paverpol sculpturen. Ook op braderieën, jaar- en kunstmarkten worden de kunstwerken van Paverpol altijd bijzonder gewaardeerd! Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook deze prachtige Paverpol kunstwerkjes.

Paverpol Trainingsdag 1:
5 april 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
6 april 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI).

Meer info en aanmelden
De trainingsdagen zijn los van elkaar te boeken. Een Paverpol Trainingsdag kost € 75,- per dag. Boek je beide trainingsdagen, dan zijn de kosten € 140,-. Alle benodigde materialen, koffie/ thee en lunch zijn inbegrepen. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Nieuwe Paverpol distributeur in Zweden

We zijn blij dat Camilla Krantz onlangs is begonnen als Paverpol distributeur in Zweden. Het begon allemaal met een briefje dat haar dochter las in een kleine, lokale winkel. Het ging over een Paverpol cursus.

Camilla: "Ze belde me en vroeg of ik interesse had om met haar naar die cursus te gaan. Ja natuurlijk, zei ik. Wat is het? Dat wist ze niet zo goed. Iets met sculpturen misschien, antwoordde ze. We zijn gegaan en waren direct verkocht! We hebben meer lessen gevolgd en een aantal producten gekocht. Daarna heb ik heel veel figuren in verschillende technieken gemaakt en wat werk verkocht. Ik ben van plan in de nabije toekomst een tentoonstelling met mijn dochter te organiseren."

Nieuwe carrière
"Toen ik werkloos werd, besloot ik  om de producten te gaan verkopen en zelf les te geven. Ik werk graag met Paverpol. Het is prachtig materiaal. Ik ben van plan om workshops te verzorgen op scholen, zowel voor kinderen als volwassenen. Ik heb al klanten, ook al ben ik net begonnen, dus daar ben ik heel blij mee. Ik heb ook al een workshop verzorgd op een kunstacademie. Ze waren erg geïnteresseerd en vonden het fantastisch materiaal om mee te werken. Goed bezig dus :-). "

Meer informatie op de website van Camilla.

We wensen Camilla veel succes met Paverpol in Zweden. En natuurlijk  veel dank aan Sanna Ekström die zich gedurende vele jaren voor Paverpol in Zweden heeft ingezet!

Facebook Topper

Jorgelina Melis deelde dit prachtige werk op Facebook. Deze Italiaanse kunstenaar werkt veel met Paverpol en de diverse bijproducten. Je kunt haar werk ook zien op de website van Jorgelina.  

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Burgh-Haamstede - Paverpol workshops en expositie 
Bij Studio Josefine Art: alle nog beschikbare data in april, mei en juni staan op de website van Josefine Art. Van een figuur met textiel en zandpasta tot abstracte beelden maken, mixed media enz.  Ook een ½ dag is mogelijk, zie de pagina Workshops met foto’s van het resultaat na één ochtend of één middag. Ben je in Zeeland? Bezoek dan Galerie Haamstede. Daar zijn de Paverpol beelden van Jan en Jossy de Roode van te zien! Dit is een doorlopende expositie. De galerie heeft variabele openingstijden, dus bel even met de galerie als je een kijkje wil nemen! 

Dordrecht - Paverpol workshops en expositie
Sylvia van de Kamp heeft  weer een aantal Paverpol workshops op de planning staan. Op zaterdag 6 april is het KEK dag in in Creatief Centrum in Sliedrecht (Maaslaan 6). Sylvia verzorgt hier Paverpol workshops. Aanmelden kan via de website van Sylvia of ga gewoon langs. Aanschuiven kan tot 13.00 uur. De kosten zijn slechts € 20,- p.p. incl. materiaal. Op donderdagochtend 11 april verzorgt Sylvia van 10.00 tot 12.30 uur een Paverpol workshop bij de ConceptStore in Papendrecht, winkelcentrum de Meent. Je kunt je inschrijven via de website van Sylvia. De kosten voor deze workshop zijn € 25,- euro p.p incl. materiaal en koffie met gebak. Zondag 14 april  vind je Sylvia van 11.00 tot 17.00 bij de Kunst Expo Dordrecht. Deze vindt plaats in de Reeweghal (Halmaheiraplein 35). Je vindt Sylvia bij standnr. 19.
Interesse in een workshop bij Sylvia? Je kunt in overleg met familie vrienden of collega's zelf een datum inplannen.

Kalmthout (België) - Expositie Paverpol
Liliane Van Tilborgh exposeert haar werk tijdens de groepstentoonstelling Eutrama van 11 t/m 15 april in Kunsthuis Ernest Albert in Kalmthout (B).

Noordwijk - Paverpol workshops
Tuinbeeld maken tijdens een workshop in Noordwijk! Kom naar het gezellige Noordwijk en maak een prachtig beeld van Paverpol voor in je tuin!  Je kunt bijvoorbeeld de fantastische roadrunner maken, maar er zijn meer mogelijkheden. Kies 1 van de 2 dagen:

  • vr 12 april 9.30 – 16.00 uur 
  • vr 25 mei 9.30 – 16.00 uur

Voor € 75,-- per persoon maak je een goot tuinbeeld (tot 90 cm hoog), geniet je van een lekkere lunch en is er de gehele dag koffie/thee en gekoeld water. Kun je 1 van deze data niet en heb je zelf een groep van 4 personen of meer? Plan dan in overleg met Séline zelf een datum voor een 1 daagse workshop. Origineel uitje voor een vriendinnendag, familie uitje of gezellig met collega’s! Inschrijven en informatie op de website van Afrit 24, maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline, tel. 06-12970112 of e-mail: info@afrit24.nl.

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD