view_in_browser
Maak Delfshaven Helpt nóg breder bekend onder bewoners

Hierbij sturen wij je een e-mail van ons samenwerkingsproject Delfhaven Helpt met het verzoek deze zo breed mogelijk onder je achterban te verspreiden. Wil je je reacties sturen naar het mailadres en telefoonnummer van Delfshaven Helpt (zie mail).

Beste betrokkenen in Delfshaven,


Wat fijn dat zoveel contacten hebben bijgedragen aan de uitrol van de hulplijn Delfshaven Helpt. De flyers zijn verspreid, de posters hangen, diverse acties zijn opgestart en ook op social media is Delfshaven Helpt goed zichtbaar. De website biedt naast de helpfunctie nu ook actuele en vooral complete informatie over het corona-virus, de maatregelen en de aanpak, in meerdere talen! Het doel is natuurlijk zoveel mogelijk bewoners uit onze wijken bereiken. En daar hebben we jullie voor nodig. Niemand weet wat ons de komende weken nog te wachten staat. Daarom is het belangrijk dat wij elkaar weten te vinden en dat álle bewoners ons vinden. Ook de bewoners die we misschien niet direct bereiken of die minder in de netwerken zitten.

Hoe?


Het zou al enorm helpen wanneer jullie:

  • De website delfshavenhelpt.nl breed onder de aandacht brengen bij jullie bewonersgroepen, via jullie eigen kanalen of persoonlijke contacten.
  • Bewoners die op zoek zijn naar een maaltijdenservice, hulp bij het boodschappen doen, online huiswerkbegeleiding, een luisterend oor of wandelmaatje verwijzen naar delfshavenhelpt.nl of onze hulplijn: 010 747 00 22
  • Bewoners die juist iets voor een buurtgenoot willen betekenen, verwijzen naar delfshavenhelpt.nl of onze hulplijn: 010 747 00 22
  • De telefooncirkels onder de aandacht brengen bij mensen die niet gemakkelijk in contact komen met andere buurtgenoten. We hebben hiervoor een eenvoudige handleiding gemaakt, zie de bijlage.
Download de handleiding voor de telefooncirkel
Nog posters of flyers nodig?

Om bekendheid te geven aan Delfshaven Helpt zijn gratis flyers beschikbaar, voor in de wachtkamer, in de winkel, of om persoonlijk in de wijken of tijdens het spreekuur uit te delen. Ook zijn er posters om op te hangen of achter het raam te plakken. De flyers en posters zijn te bestellen via delfshavenhelpt@gmail.com

We hopen dat jullie ook ditmaal weer een goede rol kunnen vervullen. En lopen jullie zelf ergens tegenaan, dan kunnen we elkaar misschien versterken, dat is tenslotte de kracht van samen.


Bedankt!

Kerngroep Delfshaven Helpt

Armoedeplatform Delfshaven

Jan Luykenstraat 12, Rotterdam
Netherlands

facebook twitter instagram

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website of iets bij ons hebt besteld.

Afmelden
MailerLite