REFLEKSOTERAPIJA

ZAGOTOVO JO ŠE NISTE POSKUSILI NA NAČIN...

KO ZDRUŽIVA NAJINI ENERGIJI V ČUDOVITO MASAŽO 2 SRC IN 4 ROK

SINERGIJA DOTIKA

darilni bon, ko podarjate

NEPRECENLJIVO IZKUŠNJO

Masaža, ki nosi ime SINERGIJA DOTIKA

je resnično poseben pristop, drugačen način dela, zato je ta čudežna ideja gibov rok na glavi in stopalih hkrati globok vpliv na telo in njegovo sprostitev.

Masaža se izvaja resnično hkrati. Ta ideja se nama je "rodila" pred dvemi leti, ko sva sedeli na kavi. Potem sva pobrskali po netu in nikjer nisva zasledili te kombinacije. Logično. Vedno sta potrebna dva za izvajanje in zakaj ne bi poskusili? Ideja je drugačno, posebno doživetje globoke sprostitve glave in stopal z uporabo refleksnih točk na glavi in stopalih. Obe uporabljava priznane metode sprostitve (metodo Lone Sorensen za obraz, za vaša stopala pa refleksoconsko metodo s  kombinacijo TKM).

Verjamem, da takšne masaže še ne poznate, zato vas vabiva, da na pokušinjo "cartanja duše."

Saša Krušnik, certificirana obrazna refleksoterapevtka

Mateja Gorič, certificirana refleksoterapevtka

čudovita mnenja udeleženk so tukaj...

Kaj je masaža SINERGIJA DOTIKA?

REFLEKSOTERAPIJA OBRAZA

Sorensensistem TM združuje spoznanja o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja in s tem deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, duševnem in psihološkem nivoju. Je preplet spoznanj sodobne nevrološke znanosti, kitajske tradicionalne medicine ter znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah.

Je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija. Deluje kot naravni lifting; omehčajo se linije obraza in izboljša se ten kože. Z masažo refleksnih con in akupunkturnih točk na obrazu se izboljša krvni obtok, stimulira živčevje in meridiane/energijske poti po celem telesu, kar ugodno vpliva na zdravje. 

Obrazna refleksoterapija občutno izboljša počutje in omili posledice stresa, težav v menopavzi, predmenstrualnega sindroma, vseh hormonskih motenj, migren, bolečin, alergij, težav s sinusi, parezo obraznih mišic, zaprtje, nespečnost in depresije. Omili tudi simptome in vzroke obolenj kot so multipla skleroza, Parkinsonova bolezen. Obrazna refleksoterapija daje spodbudne rezultate tudi pri učnih in vedenjskih težavah otrok in mladostnikov.

REFLEKSOTERAPIJA STOPAL

je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala sprosti in harmonizira celotno telo ter tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikro kozmos v katerem se odraža celotno telo makro kozmos.

Posamezne točke na stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Boleče ali spremenjene cone navadno odražajo blokado pripadajočega organa, ki je sprva zgolj energetska in ne pomeni nujno že manifestirane bolezni. 

S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma. Tekom masaže se posvečamo tudi posameznim akupunkturnim točkam in meridianom, ki so tesno povezani s stopali.

Za zaključek pa uporabiva tudi masažo vseh 7. čaker na stopalih in glavi. kaj

VEČ pa na spletni strani:

MASAŽA STOPAL

IZMENJAVA NAJINIH DOTIKOV...

Refleksoterapija glave in stopal traja 75 minut. Masaži lahko za zaključek dodamo še zvok tibetanske posode na telesu. Zelo priporočljivo pa je, da svojim stopalom pred masažo privoščite tudi detox - razstrupljanje v kopeli, ki traja 30 minut. Stopala bodo voljna in pretočna. Več o učinkih DETOXA. Ker v času razstrupljanja stopal ne počivava, vas seveda razvajava s čajčkom in masažo dlani (30 minut).

Sinergija Dotika  (75 minut):             60 eur

Detox stopal  (30 minut):                   15 eur

Za masažo je potreben predhoden dogovor zaradi najinega usklajevanja termina. 

Kontakt:   SAŠA 031/ 614-352   ali   MATEJA 041/ 767-759

"Čudežno masažno razvajanje" je resnično posebno darilo NEKOMU ali pa enostavno obdarite SEBE.

Decembra je čas, ko podarjamo NEPRECENLJIVO!

PRIJAVA NA MASAŽO
JOGA PLESA www.shakti.si
DOTIK SREČE www.dotiksrece

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

Latkova vas 94a, 3312 Prebold

in SAŠA KRUŠNIK s.p.

Migojnice 41, 3302 Griže

MailerLite