Planer za putovanja

PRAVO JE VRIJEME ZA PLANIRANJE LJETOVANJA
PLAN ZA LJETO 2017
REZERVIRAJTE NA VRIJEME
najam jedrilice
Najam jedrilice

Najam jedrilice i jedrenje Jadranom preporučamo svakom istinskom ljubitelju mora i vjetra. Ukoliko već niste jedrili Jadranom, teško da Vam možemo prenjeti osjećaje i doživljaje koji Vas očekuju. Svako novo podizanje jedara otvara stranicu jedne nove sasvim posebne priče. Ako uzmemo u obzir razvedenost Jadranske obale, na tisuće raznih otoka i otočića koje valja posjetiti, uvalica i skrivenih luka, možemo slobodno reći da je Jadran nautičarski raj.

Svaka od jedrilica za najam u potpunosti je opremljena za sigurno i ugodno jedrenje na Jadranu, duž cijele godine. Idealni uvjeti za jedrenje su u razdoblju od travnja do studenog. Ukoliko posjedujete dozvolu za upravljanje brodicom, jedriti možete samostalno, a ukoliko nemate takvu dozvolu, mi ćemo Vam osigurati iskusnog skipera. Skiper ne ograničava Vašu slobodu da otplovite gdje god poželite. Osim skipera možete unajmiti i hostesu i/ili kuhara koji će Vam biti na raspolaganju kad god ih zatrebate.

U modernom svijetu stresa i brzine doživjeti Jadran i osjetiti njegov mir i ljepotu nije samo nautički već i osobni izazov. Mi ćemo učiniti sve da taj osobni izazov bude popraćen odličnom yacht charter uslugom.

Share to Facebook Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter Forward email Forward email
undefined

Majstora Jurja 13
21 000 Split, Hrvatska

info@smokvina.hr

+385 21 271040

+385 21 271040