nyhetsbrevet i en browser

Augusti nyhetsbrev från Drömmarnas hus.

Bästa sommaren är över (för vår del)

Återigen fylldes Vänskapsparken med aktiviteter för barn boende i området Herrgården.

Vi på Drömmarnas hus deltog 17 juni - 3 juli.  Men andra aktiviteter fortsatte under hela juli och fortsätter ända fram till  9 augusti.

Nu njuter vi alla av Bästa sommarens sista dagar av sol och spännande aktiviteter! Vi på Drömmarnas Hus vill passa på att tacka alla barn, organisationer och finansiärer som gjort denna Bästa sommaren till en härlig sommar, fylld av lek och skratt.

Program och mer info från Kraftsamling Herrgården:
Facebook: @Kraftsamling Herrgården
Hitta till Vänskapsparken

Anmälningsdags till kurser

Här har vi samlat alla kurser inför hösten. Anmäl ditt intresse redan nu. Cirkus, teater, dans och konst. Åldersanpassat, (minst sju år) och allt är gratis.


Se hela kurslistan: drommarnashus.se/fritid

Malmöfestivalen

På årets Malmöfestival kommer glädjande nog, konsten att stå lite extra i fokus. Det handlar då om festivalens barnområde, där det bl.a upprättas ett KONSTLAB. Här kommer Drömmarnas hus givetvis att finnas på plats.

Under våren 2019 har Drömmarnas hus konstnär Jafer Taoun, inom ramen för projektet Stick ut!/ Kreativa platser, mött Herrgårdsbor i olika åldrar i konstworkshopar, med skissen som utgångspunkt. Resultaten av dessa kreativa möten kommer att ställas ut på Malmöfestivalen. Kom och titta på den konstutställning som en stor familj i olika generationer skapat och/eller delta i en av våra skissworkshopar på plats. På så vis kan ditt, dina barns eller hela familjens verk också bli en del av den stora skissinstallation, som vi skapar på festivalområdet. Varmt välkomna!

Scenen för fler röster

Hösten mysiga Cafékvällar med olika artister/konstnärer/författare/poeter mm arrangeras i Drömmarnas hus lokaler och i nära samarbete med den nya projektägaren ABF Malmö. Konceptet med cafékvällar föddes i projektet Stick ut!/Kreativa platser och givetvis så kommer Stick ut! också fortsättningsvis att vara en viktig samarbetspartner till Cafékvällarna, även om det nu blivit ett eget projekt.

Torsdagen 5 september och 28 november. Kl: 17-19 (på scen 17.30)
www.drommarnashus.se/cafe


INVIGNING - AVTÄCKNING

Barnens Skulpturpark

Nu har vi äntligen spikat exakt datum och tid för invigningen av de tre första verken i Barnens Skulpturpark! DU är givetvis varmt välkommen att dela denna högtidsstund med oss. Så skriv in lördagen den 28 september kl. 15.00 i almanackan direkt!                    SE BARNENS UNDERBARA REKLAMFILM!

Vi kan utlova en mycket pampig invigningsinramning samt att de unika permanenta offentliga verk som kommer att avtäckas, bara måste ses.

www.drommarnashus.se/bsp

Hösten i en flyer

Vi har samlat KURSER och annat som händer i höst. Kurserna är gratis och vänder sig till alla barn/ungdomar i Malmö. Ladda ner och printa ut. De riktigt ambitiösa, viker snyggt i tredjedelar.    Ladda ner här.

Vi söker DIG - personligen

Känner du någon, eller har du kanske själv deltagit i någon verksamhet hos oss när du var yngre. Har du kanske sett någon föreställning som väckte något hos dig? Roliga, spännande minnen med Drömmarnas hus? Skriv något om det och skicka till oss. Vi uppskattar alla bidrag: info@drommarnashus.se

facebook youtube instagram
Drömmarnas hus

Frölichs väg 4, 213 68, Malmö, Sweden

www.drommarnashus.se      info@drommarnashus.se
+ 46 40 31 15 80

Du får det här mejlet eftersom du eller någon annan registrerat dig på vår hemsida, eller på annat sätt varit i kontakt med oss. Du kan också välja specialutskick och få våra skolerbjudanden några dagar före detta nyhetsbrev.

Vi sparar enbart din mailadress i vårt lista.
Du kan när som helst avregistrera dig i länken nedan.

Avsluta prenumerationen