Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 7/2022

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Haluatko osallistua Harvan kodan rakentamiseen?
  • Syyslomatoimintaa Pansiossa
  • Harvan syystalkoot 5.11. 
  • Yökoriksen sisävuorot 2022-23
  • Turun Tähti-Tyttöjen syyskausi on alkanut
  • Edustusjoukkueiden kausi alkamassa

Harvaan rakennetaan suurta hirsikotaa

Kiinnostaisiko osallistua kodan rakentamiseen jollakin tavalla? Kotaa tehdään yhdessä puuhaten ja talkoillen nyt tämän syksyn aikana ja keväällä jatketaan. Mukaan tarvitaan sellaisia, joilla on halua olla mukana ja osallistuja. Innokas ja aktiivinen asenne riittää. Ohjeita ja opastusta tekemiseen saa kyllä. Ratkotaan rakentamiseen liittyviä seikkoja yhdessä.  


Rakentaminen ajoittuu joihinkin arkipäiviin ja myös viikonloppuihin. Jos haluat olla mukana, ilmoita nimesi listalle ja sinuun ollaan yhteydessä.
https://www.lyyti.in/Harvan_saaren_kota__talkooporukka_9722

Lisätietoja Ilpo Lahdenkaupilta, 050 344 7720, ilpo.lahdenkauppi@ymca.fi

Syyslomatoimintaa alakouluikäisille

Pansion koululla toteutetaan syyslomaviikolla 17.-21.10. päivätoimintaa alakouluikäisille. Toimintaan voi osallistua joka päivä tai vaikka vain yhtenä päivänä.

Osallistujille tarjotaan lämmin ruoka (laktoositon, sianlihaton) . Ohjelmassa on päivittäin ryhmätoimintaa, erilaisia pelejä ja leikkejä sekä kolmena päivänä kädentaitoja tai muuta toimintaa Pansion Me -talolla. Päivä alkaa Pansion koulun pihasta klo 10.00 ja päättyy samaan paikkaan joka päivä klo 15.00.

Osallistujia pyydetään tuomaan huoltajien puhelinnumero ensimmäisenä osallistumispäivänä tullessaan.

Ei ennakkoilmoittautumista!

 

Samaan aikaan kun Pansion koulun liikuntasali vilisee aktiviteetteja, lähtee pieni joukko namikalaisia nuoria nauttimaan syksyisistä maisemista vaellukselle Repoveden kansallispuistoon.

Harvan syystalkoot

Tule mukaan Harvan saaren leirikeskuksen syystalkoisiin lauantaina 5.11.2022.

Kokoontuminen Heinänokan Partiovenesatamassa klo 9.00.Talkoot päättyvät n. klo 16, jolloin on venekuljetukset takaisin Heinänokkaan. 

Lounasruokaa on tarjolla kaikille talkoisiin osallistuville. Kahvia, teetä yms. on myös tarjolla, iltapäivällä lisukkeiden kera.

Laitetaan paikkaa yhdessä kuntoon talvea varten. Hommia on laidasta laitaan, ulkona ja sisällä, kaikenlaisia ja kaikille sopivia. 


Muista varautua talkoisiin sopivilla ulkovarusteilla. Työhanskoja ja mahtavaa seuraa on tarjolla talon puolesta...

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin!

Turun Tähti-Tyttöjen partiotoiminta tarjoaa seikkailuja ja uusia taitoja kaiken ikäisille, niin merellä kuin metsässä. Partiosyksy on pyörähtänyt käyntiin ja mukaan mahtuu vielä innokkaita partiolaisia! Partio sopii kaikenikäisille ja sen voivat aloittaa ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat. 

Kokoonnumme lähellä Turun keskustaa osoitteessa Kaskenkatu 10. 

Viikkotoimintaa on seuraavasti:
- sudenpentujen (2013-2015 syntyneet) kokoukset maanantaisin
- muiden ryhmien (2008-2012 syntyneet) kokoukset tiistaisin
- samoajien, vaeltajien, aikuisten (2007-) kokoukset sovitaan erikseen

Tutustu toimintaamme Instagramissa ja osoitteesta turuntahtitytot.fi

ja ota rohkeasti yhteyttä: lpkj@turuntahtitytot.fi

Nähdään partiossa! :)

Turun NMKY miesten ja naisten kauden avaukset lähestyvät!

Naisten 1-divisioonassa pelaavan Turun NMKY:n naisten edustusjoukkueen kausi starttaa jo tulevana sunnuntaina 2.10.2022 klo 17, kun Nunnavuoren palloiluhalliin vastustajaksi saapuu Helmi Basket Helsingistä. 

Naisten edustusjoukkueen kokoonpano kaudella 2022-23: Roosa Kalpio, Jasmine Koskinen, Aino Karsila, Tilda Reinikka, Viola Aarnio, Emma Kokkala, Emmi Ukkonen, Sohvi Saviniemi, Fiia Saipa, Helmi Peltoniemi, Helmi Putaansuu, Matilda Rantala, Fanni Terho ja Eeva Virtanen.

Miesten 1A-divisioonassa pelaavan Turun NMKY:n miesten edustusjoukkueen kausi käynnistyy viikkoa myöhemmin, 9.10.2022 Helsingissä, jossa vastustajana pelaa veljesseuramme Helsingin NMKY. Ensimmäinen kotiottelu Kupittaan palloiluhallissa pelataan 14.10.2022 klo 18.30, jolloin vastustajaksi saapuu niin ikään Helsingistä Torpan pojat.

Miesten edustusjoukkueessa 2022-23 pelaavat: Joona Airenne, Matias Diaz Suomela, Aku Haikonen, Eetu Hytönen, Veeti Hytönen, Ville Hänninen, Johan Kotavuo, Arttu Lecklin, Wille Nordell, Jan Novitsky, Pyry Rantanen, Teemu Sulonen ja Lauri Tuomela.

Hanki itsellesi kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn molempien edustusjoukkueiden kotiotteluihin. Kausikortti 2022-2023 sisältää tuplana Namikaa🙂🏀

Osta kausikortti edustusjoukkueiden kotiotteluihin

Hieronta Kurki tarjoaa Turun NMKY:n jäsenille hierontahoidoista -15% normaali hinnoista.

Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä olevasi Turun NMKY:n jäsen.

Koulutettu hieroja Jan-Erik Kurki
p. 050 411 3470.    jan-erik.kurki@hierontakurki.fi

Matinkatu 4 a1 20810 Turku

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

MailerLite