ik vertel je graag hoe Tommy's is ontstaan. Toon in browser
Hallo ,

Wat superfresh dat ik je elke maand een emailtje kan sturen. Ook al kom je geregeld in onze winkel, dan nóg is het leuk om je net die extra informatie te sturen via deze nieuwsbrief! Over die speciale wijn, de proeverijtjes, dat bijzondere stukje lekkere kaas, of dat onweerstaanbare broodje!

KAAS!


Ook leuk om te melden is dat we nu spaarkaarten introduceren voor jou.

10 pond kaas = 10 stempels en je krijgt een pondje kaas. Wij bewaren de spaarkaarten voor je in de winkel.
Want zeg nou zelf, wie neemt die dingen nou mee…

Tommy’s since 2017

Tot mijn achttiende woonde ik in Amstelveen om vervolgens door heel Amsterdam te zwerven. Ik grap altijd dat mijn fascinatie voor eten kwam doordat mijn moeder niet kon koken, althans niet de dingen die ik lekker vond. Ik was altijd bezig om iets nóg lekkerder te maken! En daar ben ik nooit mee gestopt.

Ik heb in verschillende restaurants gewerkt als chefkok. Maar droomde altijd van een eigen delicatessen winkel. Toen ons zoontje van 4 maanden overleed in 2015 vanwege een defect hart stond ons leven op z’n kop. Hoe vreselijk dat was en is, het sterkte mij in mijn geloof om te doen wat je hart je ingeeft. Daardoor hebben we doorgezet met Tommy’s Fresh Foods. Inmiddels woon ik met mijn vrouw en twee dochters sinds 2015 in Aalsmeer Oost en groeit de winkel gestaag door. 

Ik ben een gezegend mens.

De winkel evolueert naar een gezellige buurtfunctie waar je je delicatessen, eten en je koffietje haalt. En zo ontstaan er ook broodjes, zoals ons klassieke broodje kip. Toen wij begonnen met kippetjes te braden hadden we er natuurlijk ook over. Die plukten we dan en maakte we een keer een broodje van. Met succes! Want het is ons op één na best verkochtte broodje:

Bedankt voor je aandacht en trouwe steun. Elke maand stuur ik je informatie over de winkel en zet ik onze producten in het zonnetje.

Tommy van Os

facebook
Tommy's Freshfoods

Poldermeesterplein 4
1432 JZ 
Aalsmeer

Redactie en Vormgeving De Relatiemarketeers

0297 764 625
info@tommysfreshfoods.nl

Je hebt je ingeschreven op onze nieuwsbrief heb je je bedacht? Dan kun je je hier:

Afmelden