9 iulie 2020

 

Dragi colege şi colegi,

Ne aflăm în plină perioadă de admitere la programele de studii de licență și masterat ale facultăților din componența UB. Este, fără îndoială, un moment foarte important pentru viața academică din universitatea noastră și acesta trebuie să fie principalul nostru obiectiv pe termen scurt. Admiterea din acest an are o însemnătate aparte deoarece ea se desfășoară într-un mod cu totul diferit față de anii precedenți, într-un context lipsit de precedent. În același timp, nu putem ignora riscurile generate de pandemia COVID-19, care ne-a pus în fața multor provocări greu de anticipat. Am depășit toate acestea împreună, având deschiderea de a experimenta și de a ne adapta noii situații.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID-19, este esențial să respectăm în continuare toate regulile de siguranță recomandate de către medici și de autoritățile în domeniu. Este de datoria noastră să protejăm sănătatea noastră, a familiilor, a colegilor și a candidaților care se înscriu la concursul de admitere la sediile facultăților. Vă adresez rugămintea de a respecta întocmai măsurile de protecție: purtarea măștii în interiorul spațiilor universitare, spălatul pe mâini și dezinfectarea periodică a acestora.

Împreună putem să încheiem cu bine această etapă și acest an universitar.

Am toată speranța că, fiind responsabili, vom reuși să traversăm această perioadă fără să întâmpinăm probleme. Siguranța noastră și a viitorilor noștri studenți sunt prioritare în contextul de față și este responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a se proteja pe sine și de a-i proteja pe ceilalți.

 

Cu cele mai bune gânduri,

Prof. univ. dr. Marian Preda

Rector

Facebook Instagram Website

Direcția Comunicare, Relații Publice și Marketing

Tel: 021-305.46.11 021-305.46.12 021-305.46.13 021-305.46.14 | E-mail: contact@pr.unibuc.ro

Universitatea din București

Șoseaua Panduri nr. 90, Sector 5, 050663, București, România

Acest e-mail a fost trimis la emilionescu@unibuc.ro deoarece sunteți abonat la newsletterul Universității din București.

Dacă doriți să vă dezabonați, apăsați 

AICI