Prikaži u pretraživaču

Razloge za kukanje nekako svi lako nađemo a kad treba da se slavi, mnogi se postide. 

Zato sam odlučila da sa tobom podelim svojih nekoliko razloga koje danas imam za slavlje.

I u tome me čak neće sprečiti ni ledeno vreme koje je naprasno stiglo u Teksas. Trenutno je zapravo hladnije nego u Njujorku i  Beogradu. Tako da je stvarno hladno! Ne šalim se :)

Jeste li spremni za razloge za slavlje?

1. Kao prvi ću istaći da je pre dva dana moja ideja o pokretanju Bloga Američki San proslavila svoj drugi rođendan! Ideja je iz glave prepisana na papir, a danas živa i zdrava međ' nama :) Ta ideja je i okupila sve nas ovde, pa joj se ovih putem dodatno zahvaljujem. Kao naravno i svima vama koji ste doprineli njenom životu :) 

Vizuelno sam ovu priču predstavila na Instagramu u vidu ovog posta: https://www.instagram.com/p/CG...

2. Razlog je taj što sam snimila video u kojem dajem odgovor na sva pitanja koja ste imali o Zelenoj lutriji, pa ako neko još uvek nije aplicirao ili nije pogledao video- može putem ovog linka: https://www.instagram.com/tv/C...

3. Juče sam završila jednu fenomenalnu Školu, koja mi je donela mnooogo novih i korisnih informacija koje će svima da nam služe! Poslušala sam 14 prekorisnih predavanja o Americi i to iz vrlo edukovanih izvora, sa Fakulteta Političkih nauka u Beogradu. 

4. Životna Škola zvana 2020. godina svima nam je donela neke nove veštine i svima nam je promenila pogled na neke stvari. I iskrena da budem, kod mene i po tom pitanju ima razloga za slavlje! 

Naučila sam da daleko više cenim neke stvari koje sam ranije uzimala zdravo za gotovo. Sada se radujem i prelepim oblacima na nebu i zalascima Sunca, jer je postojao dugi vremenski period života kada su oni imali sasvim drugo značenje za mene. 

5. U ovom aprilskom Newsletteru pisala sam o svom pogledu na tadašnju situaciju u svetu. Mnogo toga se od tada promenilo ali ima dosta istine koju i danas tako posmatram. Neverovatno je koliko smo svi ove godine porasli! malo u širinu, malo u visinu, malo u jačinu. Fizičku i mentalnu :) Kao neko ko podržava rast i razvoj, staviću i ovo na listu za slavlje!

6. Razlog za slavlje je zapravo jedan poziv da se što pre pridružiš Trci za novi početak! Ona je stvorena za tebe! Nije važno ni gde si ni u kakvoj si kondiciji. Rok za prijavu ističe za 3 dana i veruj mi da želiš da budeš deo nje! Biće nam super, pre svega zabavno a na kraju nas sve čeka onaj fenomenalni osećaj koji samo prolazak kroz cilj može da pruži! Putem ovog linka: https://www.subscribepage.com/... pročitaj sve o trci i prijavi se da zajedno slavimo!

Kao i do sada, nemoj da se stidiš da podeliš svoje razloge za slavlje :) Možeš samo meni, putem "reply" opcije ili na ovom Instagram postu-u gde pišemo lepe vesti!

Hvala što čitaš i čujemo se uskoro!

Nevena

Još jedan razlog za slavlje :)

Naš drugar Stefan se vratio u Beograd i sada ga čeka period u kojem će se videti doprinosi koje mu je operacija donela. 

Hvala vam svima koji ste doprineli da se Sefan i njegova porodica osećaju voljeno i nikako usamljeno. 

Hvala još jednom na svoj ljubavi koju ste slali, što materijalno što porukama i podrškom!Nastavite da sanjate svoje američke snove!
Nevena
Blog Američki San
nevena@americkisan.com
Najčitaniji tekstovi na sajtu

www.americkisan.com

Kako da dođeš u Ameriku


Školski sistem u Americi


Jelenina Zelena lutrija


Šta je skupo u Americi


Blog Američki San

United States

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite