Yin Yang och Gong den 28 september

Fredagen den 28 september är det dags för Yin Yang Yoga med Gongavslappning igen. En två-timmars klass yogaklass där vi kombinerar den stillsamma yinyogan och den mer dynamisk yangyogan.
Vi hittar lunget och medvetenhetan i yinyogan och skapar värme och flöde i den dynamiska yogan. Vi avslutar klassen med en stunds gongavslappning.
Du kan boka denna miniworkshop här!

Ljudresa den 13 oktober

En ljudresa är en resa in i dig själv. Du tar vilande emot vibrationerna från olika instrument som för dig på en resa genom ett ljudlandskap som skapar olika förnimmelser inom dig, väcker känslor och frigör utrymme för djup vila och återhämtning att uppstå.
Musik och vibrationer är fundamentalt för oss människor och påverkar oss på djupet, det för oss tillbaka till vårt ursprung.
Du kommer få uppleva ljud från gong, shaman trumma, didjeridoo, hang mfl. instrument. Vi kommer göra några avslappnande rörelser för att landa in i oss själva men det är inget yogapass och ingen förkunskap krävs.
Boka här!

YogaDay @ Namayoga den 3 november

Välkommen till Namayoga och Yoga Day,
en dag i yogans tecken!

Vi inleder dagen med en uppmjukande morgonyoga där vi väcker upp kroppens muskler med lugna asanas och rörelser.

Vi fortsätter dagen med några av de stående positionerna i yoga. Vi gör en djupdykning i dessa asanas, där vi ser på fördelarna med dem och dess effekter i kropp och själ. Vi går även in på anatomin i de olika positionerna, vilka muskler som aktiveras och vilka som är passiva och stretchas. Vi tar oss också en närmare titt på pranayama, andningen i yoga, med hjälp av olika andningsövningar.

Efter denna workshop lägger vi oss ner i en guidad avslappning, Yoga Nidra.

Under eftermiddagen ges två klasser, en Yin Yang Yoga och en lugn Restorative Yoga klass. Yin Yang klassen inleds med några asanas i yinyoga för att sedan komma in i en mer yangbetonad klass. Vi avslutar dagen med en Restorative klass för att återhämta oss och bara vara för en stund. Under dagen kommer vi också lägga oss ner i en Gongavlappning.

Vi bjuder på te och frukt vid för- och eftermiddagsfikat, Lunchen sker på egen hand. Det går bra att ta med sig lunch och äta hos oss.
 
Förberedelser för Yoga Day
Gå upp i tid så att du hinner ta en skön dusch och äta en lugn frukost. Ät gärna frukosten minst en timme innan morgonyogan vid halv nio.

Schema:
Tiderna är ungefärliga....
08.30–09.30 Morgonyoga
09.30–10.00 Te och frukt, fika
10.00– ca  11.30 Workshop: Stående asanas
11.30-12.00 Yoga Nidra
12.00–13.30 Egen Lunch och kanske en liten promenad
13.30–14.45 Yin Yang Yoga
14.45–15.00 Te och frukt, fika
15.00–16.30 Restorative Yoga

Pris: 750:-

Boka här!

Namayoga Kalmar AB

Sommarlovsvägen 15, Kalmar
Sweden

LIKE TWEET FORWARD
MailerLite