Nieuwsbrief nr. 3

08/06/2018

Beste Anamma'ers

Met het naderen van Copacobana en het klaarstomen van onze Villa zijn we hebben jullie vorige maand niet kunnen updaten. Dat wil zeggen dat er in deze nieuwsbrief dubbele fun te beleven zal zijn, woehoew! We behandelen    het opwarmingsfeest, de verhuis van Copa Café naar Villa Anamma, de opening van Villa Anamma Copacobana Festival en uiteraard het verplichte nummertje: GDPR. Enjoy!

Copacobana Festival 2018

DAGEN UREN MINUTEN SECONDEN

Opwarmingsfeest 22/04

Wat was dat een gezellige boel! Het was fijn dat er zoveel vrijwilligers aanwezig waren, dat er vriendschappen worden gesmeed en dat er overal lachende gezichten waren (ook van zij die niets wonnen met de bingo...). Iedereen at lekker zijn buikje rond met taart en eclairs en speelde bingo zoals het moet. Bejaarden zouden ons echt niet veel meer moeten leren. Nu dat we allemaal lekker opgewarmd zijn kunnen we erin vliegen! Kom langs op één van de doedagen en schrijf je zeker nog snel in om mee te helpen op Copacobana Festival zelf! Kan je HIER doen.

Op volgende data kan je ons al komen helpen (hier kunnen nog dagen aan toegevoegd worden zie Facebook):

  • 9&10/06 = Doe-dag
  • 16&17/06 = Magazijn klaarmaken + start opbouw Copacobana Festival

Een gratis Copacobana festival door honderden vrijwilligers!

Wist je dat we momenteel honderden mensen aan het bellen zijn? Het vrijwilligersteam houdt van een persoonlijke toets en plant alle vrijwilligers persoonlijk in. Hoe gaat dat in zijn werk? We bekijken jouw verkeuren en bellen je dan op, zo kunnen we samen de beste momenten kiezen voor jouw engagement op het festival.

Ken je nog mensen die mogelijk zouden willen helpen? Laat ze zich zeker inschrijven want we zijn nog steeds op zoek naar helpende handen om van Copa het feest te maken dat iedereen verdient! Inschrijven doe je via deze link.

Doe-dagen

Doe-dagen zijn altijd de plezantste dagen voor Copacobana Festival. Je kan er eigenhandig je eigen touch geven aan Copacobana Festival. Laat je creativiteit de vrije loop. Bepaal zelf hoe een bepaald deel van Copacobana Festival er uit ziet door te timmeren, vijzen, naaien, schilderen, ontwerpen of te knutselen.  Ook voor zij die helemaal geen zin hebben hun creativiteit de vrije loop te laten gaan zijn er zeker zaken te doen. 

Op volgende data kan je ons al komen helpen (hier kunnen nog dagen aan toegevoegd worden zie Facebook):

  • 9&10/06 = Doe-dag
  • 16&17/06 = Magazijn klaarmaken + start opbouw Copacobana Festival

We starten elke Doe-dag rond 10 en uur en eindigen rond 18 uur. Deze uren zijn uiteraard variabel. We kondigen dit zeker nog eens aan via de vrijwilligers Facebook pagina. Het adres is Heiveldstraat 177 in Sint-Amandsberg. Als je hierover vragen hebt, mag je altijd mailen naar inkleding@copacobana.be. Hopelijk tot dan!

Copacobana line-up

Yes, de line-up van Copacobana is bekend. Benieuwd waar jouw favoriete band speelt of wanneer je een bepaald theaterstuk kan gaan bewonderen?

Dan kan je vanaf nu je eigen schema samenstellen met de artiesten die jij wil zien. Je vindt een overzichtelijk schema terug op onze site van al een hele reeks artiesten overzichtelijk. Je kan ze alfabetisch, per dag of in een timetable zien. Klik op de artiest en kom te weten wie hij/zij is/zijn.

Van Copa Café naar Villa Anamma!

Met spijt in het hart moeten wij toegeven dat het Copa Café sprookje uit is. We hebben negatief advies gekregen over onze bestemmingswijziging (van kantoorruimte naar horeca) en met het einde van onze pop-up kunnen we daar niet meer blijven als eetcafé.

Maar als Anamma zijnde hebben we daar natuurlijk een vervolg aan gebreid: Villa Anamma. In Villa Anamma trekken we het concept van het Copa Café door en breiden we dit uit in de zomermaanden. We blijven open van woensdag t.e.m. zaterdag en dat telkens vanaf 18u. Je kan er van gelijkaardige gerechten en drankjes genieten en dit in een super mooi decor of gewoon buiten op het terras. Meer info op facebook of op villa-anamma.be.

Samengevat: WE ZIJN OPEN! Adres is Gustaaf Carelshof 35.

Ook dat nog...

Ook bij Anamma vzw hebben we ons privacybeleid aangepast sinds de wetsverandering. Op papier althans, want in praktijk waren we al in orde. Er zijn drie zaken die we toch nog eens in de verf willen zetten: (1) We hebben enkel gegevens die je ons hebt doorgegeven bij inschrijving. Die gebruiken we om je uitnodigingen of informatie op te sturen (bv. bevestiging van je shifts op het festival) en om je te kunnen verzekeren als vrijwilliger. (2) Je hebt het recht om vergeten te worden: we verwijderen al jouw gegevens als je dat vraagt via e-mail (jochen@anamma.be). (3) We brengen je op de hoogte moesten jouw gegevens gestolen worden door een hack, of ‘t een of ‘t ander. We beschermen je gegevens uiteraard met alle nodige voorzorg. Wil je het volledige privacybeleid lezen, klik dan hier.  Heb je hierover vragen? Stuur een mailtje naar indra@anamma.be.

Kom eens langs!

Zin om deel uit te maken van Anamma? Of van een van de delen van Anamma, maar weet je niet goed wat je kan doen? Kom eens langs in ons clubkasteeltje in Gustaaf Carelshof op nummer 35 of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be. 

Korte agenda samenvatting:
Doe-dagen = zie hierboven (& Facebook)
29-30/06 & 1/07 = Copacopbana Festival
17-18-19/08 = DIHP

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD
MailerLite